A megtorló az MCU részeként tér vissza a képernyőkre

A megtorló az MCU részeként tér vissza a képernyőkre

A Netflix mellett maga a főszereplő is erre tett erős utalást.

Az már senkinek nem jelent meglepetést, hogy újra akcióba lendül majd a korábban három évadban már látott Fenegyerek (Daredevil), hiszen 2024-ben jön a Daredevil: Born Again című sorozat. A még jobb hír viszont az, hogy kiderült, Jon Bernthal ebben a szériában újra Frank Castle (The Punisher – A megtorló) bőrébe bújik. Bár a kritikusok nem voltak elragadtatva a The Punisher szériától (Rotten Tomatoes: 29%, Metacritic: 55 pont), a nézők nagy része nagyon megszerette Castle új verzióját.

A megtorló (The Punisher), aki eredetileg még a Daredevil második évadában tűnt fel, mielőtt saját két évados spin-off sorozatot kapott volna, a Marvel univerzum egyik legerőszakosabb karaktere, és látszólag mindenhol csak pusztítást hagy maga után. Miután viszont levetítették a két évadot, nem igazán derült ki semmi a karakter jövőjével kapcsolatban és arról sem lehetett tudni, hogy vajon bármilyen formában bekerülhet-e az MCU-ba. Március viszont elhozta a várva várt hírt, Bernthal ismét szerepet kap megtorlóként Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil) és Vincent D'onofrio (Wilson Fisk/Kingpin) oldalán. Erre egyébként maga a színész is erőteljes utalást tett, hiszen megosztott egy képet a The Punisher egyik utolsó epizódjának forgatásáról. Ugyan egyetlen mondatot sem írt bele a posztba, de már így is sejthető, hogy hamarosan újra fegyvert ragad a rosszfiúk ellen.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jon Bernthal (@jonnybernthal) által megosztott bejegyzés

Rajta kívül azonban Deborah Ann Woll (Karen Page) és Elden Henson (Foggy Nelson) biztosan nem tűnik fel az új Daredevil sorozatban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!