Íme az LEC Winter All-Pro csapata!

Íme az LEC Winter All-Pro csapata!

Az All-Pro csapatokban főleg a G2 és a MAD játékosai kaptak helyet, de azért a Vitality, az SK és a KOI tagjai is befértek.

Kiderült, hogy melyik játékosokból állnak össze a 2023-as League of Legends EMEA Championship Winter Splitjének All-Pro csapatai! A tagokra az egyes csapatok játékosai és háttérstábjai, az LEC médiapartnerei, e-sport lapok, valamint az angol adás kommentátorai és egyes Riot Alkalmazottak szavaztak, így a szakértői és a közösségi aspektus is visszatükröződik az első, második és harmadik All-Pro csapatban.

A legjobblak legjobbjai

A szavazatok alapján az LEC Winter Split All-Pro csapata a Team Vitality toposából, Keyong "Photon" Gyu-taeból, a MAD Lions dzsungeleséből, Javier "Elyoya" Prades Batallából, valamint a G2 Esports három tagjából, Rasmus "Caps" Borregaard Wintherből, Steven "Hans sama" Livből és Mihael "Mikyx" Mehléből állt össze. Tekintve, hogy a G2 végső soron könnyedén nyerte meg a 2023-as LEC Winter Playoffot, nem csoda, hogy három tagjuk is helyet kapott az első számú All-Pro csapatban. Photon tényleg bebizonyította, hogy akár a T1 főcsapatába is befért volna (még akkor is, ha a Vitalityből elfogyott a lendület a rájátszásban), míg Elyoya folytatta azt, amit tavaly elkezdett: ha a MAD Lionsnek nem megy, akkor akár egyedül is lehozza a mérkőzéseket.

Akik szintén kiemelkedők voltak

A második és harmadik csapatba már a KOI és az SK Gaming tagjai is befértek. A második All-Pro Teambe a G2 topside-ja, azaz Sergen "BrokenBlade" Celik és Martin "Yike" Sundelin mellé a MAD Lions midese, Yasin "Nisqy" Dincer, a csapat támogatója, Zdravets "Hylissang" Iliev Galabov és a Yike mellett kiemelkedő rookie, Thomas "Exakick" Foucou fértek be. Bár a közösség egy elég nagy része úgy gondolja, hogy Exakicknek az első csapatban lenne a helye, a második pozíció is hatalmas eredmény, tekintve, hogy egy újoncról beszélünk.

A harmadik számú All-Pro csapatba a MAD toposa, Kim "Chasy" Dong-hyeon, az SK Gaming az alapszakasz után magához térő dzsungelese, Mark "Markoon" van Woensel, valamint a KOI hármasa, Emil "Larssen" Larsson, Markos "Comp" Stamkopoulos és Adrian "Trymbi" Trybus kaptak helyet. Bár a KOI elég magabiztosan jutott el a Playoff elődöntőjéig, ott elég csúnya vereséget szenvedtek el, így nem annyira meglepő, hogy "csak" a harmadik csapatba fértek be.

Ezzel pedig hivatalosan véget ért a 2023-as LEC Winter Split. A leadott szavazatokat itt tudjátok megnézni, viszont siessetek az All-Pro csapatok megemésztésével, hisz szombaton indul az LEC Spring Split, amelyet az Esport1 YouTube mellett az esport2TV Twitch-csatornán, a lolesports.comon és az Esport1 oldalán tudtok követni!

SZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek melyik All-Pro csapat működne a valóságban is?

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.