LoL: Milio megérkezett, de mire képes igazán A gyengéd láng

LoL: Milio megérkezett, de mire képes igazán A gyengéd láng

Az utóbbi idők egyik "legnormálisabb" startját produkálta Milio.

A 13.6-os LoL-frissítéssel csatlakozott 162 társához Milio, a League of Legends legújabb bajnoka. A támogató szerepkörre készített hős kifejezetten vállalható számokat produkál a rangsorolt metában, vagyis a Riot Games elégedett lehet azzal, ahogy útjára indították A gyengéd lángot. Az alábbiakban megtalálsz minden fontos információt az ixtali srácról, aki tüzes barátaival megkeserítheti az ellenfelek dolgát.

Milio legjobb haverjai

Mivel egy enchanterről van szó, ezért olyan karaktereket érdemes párosítani a 163. játszható hős mellé, akik megköszönik a folyamatos gyógyítást és pajzsolást. Emellett érdemes kiemelni a Cozy Campfire-t (W), mivel ezzel a képességgel 10-20%-kal megnövelhető az alaptámadások hatótávolsága. A teljesség igénye nélkül itt van öt lövész, akikkel érdemes párosítani Miliót.

  • Caitlyn: Alapból a legnagyobb távolságból szórja az auto attackokat, valamint alacsony mobilitása miatt összeteszi a két kezét, ha jó időben durran a Breath of Life (Milio - R)
  • Jinx: Remekül lehet trade-elni ösvényen vele, ha Milio az oldalán van, mivel a rakéták nagy távolságból érkeznek, és még számolni kell az extra égetéssel is. Felpörgés után Miliónak nincs dolga, mint mindennel turbózni az őrült módjára vérengző zaunit
  • Kog'Maw: Ha bekapcsolja a hős a Bio-Arcane Barrage-et, akkor Milio egyetlen W lerakása után el is mehet kávézni, mivel onnantól megoldja a többit A végtelenség szája
  • Samira: A beépített célkereszttel rendelkező Ultra Mega Fire Kickkel nehéz hibázni, valamint nagyon sokáig tart, így az all-inezésre épülő trade-eknek nincs akadálya
  • Jhin: Ha csak minden negyedik lövésnél megkapja a lövész Milio passzívját és az extra range-et a W-ből, máris előnybe kerülhet a duó

Milio legjobb buildje

A profik azonnal elkezdték kiaknázni a legújabb bajnokban lévő potenciált, így születetett meg az az út, ami jelenleg a legoptimálisabbnak tűnik szinte minden helyzetben. AP-s támogató tárggyal kell kezdeni, cipőből mehet az Ionian, majd a Shurelya és az Ardent Censer. Ha marad még pénz, akkor érdemes beruházni egy Redemptionre, egy Staff of Flowing Waterre és egy Chemtech Putrifierre. Klasszikus enchanter build, ami inkább a mobilitást és az alaptámadások felerősítését helyezi előtérbe, mintsem a gyógyítást és a pajzsolást.

Rúnákból a Summon: Aery dominál, de néha-néha felbukkan a Guardian is, ha fontos az extra pajzs és a Resolve-ág a potenciálisan beérkező burst sebzés miatt. Idézői képességekből a Flash + Heal és a Flash + Exhaust gyakorlatilag megkerülhetetlen. Az Ignite felesleges Milióra, ugyanis az esetek többségében a hátsó vonalakban mozog a karakter, valamint az elsődleges feladata a megvédése a lövésznek, nem az extra damage kiosztása.

Nektek összességében tetszik Milio?

Kövess Minket!



League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.