LoL: 12 új skint mutatott be a Riot, visszatért egy közkedvelt tematika

LoL: 12 új skint mutatott be a Riot, visszatért egy közkedvelt tematika

Nem elégedett a közösség a Riot Games legújabb alkotásaival.

Néhány hete ígérte meg a fejlesztőcsapat, hogy 2023-ban a Mid-Season Invitational nemzetközi eseményre készítenek egy teljesen új tematikát, amellyel megünneplik az év első felének legnagyobb versenyét. Nem is kell tovább várnotok arra, hogy mozgás közben láthassátok ezeket a különleges Inkshadow skineket, amelyek előreláthatólag a 13.8-as LoL-frissítéssel érkeznek majd meg az összes szerverre. Emellett még négy Dawnbringer/Nightbringer hőskinézet is kikerült az animátorok kezei alól, bár utóbbiak minőségével nem igazán elégedett a közösség.

Amelyek annyira nem lettek kiemelkedőek

Vayne és Renekton a Dawnbringer, Jarvan IV és Nasus a Nightbringer családhoz csatlakozott. Mivel 1350 RP-s, epikus skinekről van szó, ezért nem kell azon meglepődni, hogy az animációk terén próbálkoztak minél inkább a látványra törekedni. A játékosok szerint azzal van a probléma, hogy ötlettelen és teljesen felesleges mind a négy kinézet. Mindegyik ugyanazokból az elemekből épül fel, nem igazán kapjátok meg azt az érzést, hogy tényleg valami egyedi mozog a képernyőtökön. A háborgó LoL-osok teljesen jogosan mutattak rá arra, hogy Nasusnak ott az Infernal, Vayne-nek az Archlight, erre most kaptak két nagyon hasonló kozmetikai tartalmat. 

Az MSI-skinekre azonban nem lehet panasz

Egy sosem látott stílust alkottak meg a programozók és grafikusok, amelyek eredménye összesen nyolc skin lett.

  • Inkshadow Master Yi  - 1820 RP (legendary)
  • Inkshadow Yasuo - 1350 RP
  • Inkshadow Yone - 1350 RP
  • Inkshadow Udyr - 1350 RP
  • Inkshadow Kai'Sa - 1350 RP
  • Inkshadow Aurelion Sol - 1350 RP
  • Inkshadow Volibear - 1350 RP
  • Inkshadow Yasuo Prestige Edition

Az Udyr-mainek örülhetnek talán a legjobban, mivel kedvencük legutóbb évekkel ezelőtt kapott új gúnyát. Aurelion Sol a rework előtt a népszerűtlenségi listák utolsó helyein tanyázott, de a teljes átalakítás óta megkerülhetetlen eleme a metának. A rioterek szeretnék meglovagolni ezeket a hullámokat, ugyanis nem szabad elfelejteni, hogy a League of Legends bár ingyenes videójáték, a skineket bizony valódi pénzből lehet csak megvásárolni.

Kövess Minket!



Szerinted melyik új Nightbringer/Dawnbringer skin néz ki a legjobban?