Csalódott az MCU-ban ezért most szerencsét próbál a színész a DCU-ban is

Csalódott az MCU-ban ezért most szerencsét próbál a színész a DCU-ban is

Megerősítést nyert, hogy James Gunn megújuló DC filmes univerzumához ki csatlakozik az elsők között.

Gunn kinevezését követően kiderült, hogy egyetlen projekt vagy karakter sincs biztonságban, és ez az elmúlt hónapokban valóban megerősítést nyert, hiszen jó néhány produkciót kaszáltak. Ennek ellenére néhány kulcsszereplőjét azért megtartotta a DCU új atyaúristene, miközben erőteljesen keresi az új szereplőket is a következő alkotásaihoz, de összességében azt lehet mondani, hogy senki sincs biztonságban. A legnagyobb nevek közül például Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman) és Dwayne Johnson (Black Adam) már a DCU reboot előtt távozott. Jelenleg csak két visszatérő személyét erősítették meg, Viola Davis ugyanis biztosan feltűnik Amanda Wallerként az HBO Maxra érkező saját sorozatában, illetve Sean Gunn hangjára is számítanak Weasel kapcsán a Creature Commandóban.

Hozzájuk csatlakozik Frank Grillo, miután megerősítette, hogy a DC stúdióhoz igazol, így ő lesz az első olyan színész, aki nem egy korábbi szereplőként tér vissza. Grillo arról számolt be, hogy az Amerika Kapitányban játszott szerepét követően csalódottan távozott (ő játszotta Crossbonest), mégis úgy döntött, hogy ad még egy esélyt a képregényfilmes műfajnak, de ezúttal már a DC-nél képzeli el a jövőjét.

„Azt hiszem sokkal több lehetőség lett volna a karakteremben. Csalódtam, ezért mentem át a DC-hez.”

Nem ez volt az első eset, hogy Grillo beszámolt a DC-hez való csatlakozásáról, hiszen már korábban is megosztotta a franchise logóját, miközben arra utalt, hogy „az egyetlen állandó az életben a változás”. A színész több "tűz" emojit is rakott James Gunn posztja alá, amiben a Creature Commandos csapatának művészeti munkáit mutatta be, ami talán egy erős utalás lehet arra, hogy ebben a DC-projektben kap majd lehetőséget. Remélhetőleg bármilyen szerepre szerződtették, azt sokkal kielégítőbbnek találja majd, mint amit a Marvel Studiosnál kapott.

Kövess Minket!



Film és Sorozat - Mégis folytatódhat az Obi Wan Kenobi sorozat?

Lehet, hogy nem mindenki tudja, de az Obi-Wan Kenobit eredetileg filmnek szánták, azonban a Disney streaming fronton szeretett volna erősíteni, ezért inkább egy hatrészes tévésorozat lett belőle.