FIFA 23: De Ligt belőtte magát a Hét csapatába?

FIFA 23: De Ligt belőtte magát a Hét csapatába?

Ismét találkozhatunk sztárokkal a Team of the Week kapcsán. Szerinted kinek kellene bekerülni, és ki kap majd helyet, aki nem érdemli meg?

Eltelt újabb hét, itt van az újabb Team of the Week a nyakunkon, ezért megnézzük, hogy kik szereplésére számítunk holnap a FIFA 23 Ultimate Team TOTW24-ben. Lássuk, hogy mely játékosok bukkanthatnak fel az egyes posztokon.

Ahogyan azt már megszokhattátok, kezdjük a kapusokkal, itt több jelölt is van, de talán a legkiemelkedőbb Gianliugi Donnarumma volt, aki hét védést mutatott be, és érintetlenül maradt a hálója a Nice elleni 2-0 alkalmával. Vetélytársa Aaron Ramsdale lehet, akinek védései menthetik meg az Arsenal Premier League-címét.

A védőknél is vannak elég egyértelmű jelöltek. Matthjis de Ligt egész évben nagyon jól teljesít és az ő hatalmas bombagóljával állt bosszút a Bayern München a Freiburgon a hétközi kupakiesés miatt. Kim Min Jae szintén kulcsa volt a Napolinak, a koreai fantasztikusan játszott és egy gólpasszt is kiosztott a Lecce két vállra fektetése során. Amennyiben nem az olasz kapus kapja az elismerést, akkor Sergio Ramos szereplése is benne van a pakliban.

A középpályán már jóval telítettebb a névsor. Sergej Milinković-Savić segítségével a Lazio legyőzte a Juventust, a szerb középpályás egy gólt vállalt a sikerből. Ettől függetlenül csapattársa, Mattia Zaccagni talán még nála is jobban megérdemelné a tagságot, az EA-n múlik, melyiküket választja. A Newcastle is kezd ismét magára találni és ismét arra pályázik, hogy Bajnokok Ligáját érő helyen fejezik be az idényt. Efelé egy újabb lépést tettek a West Ham 5-1-es legyőzésével, ami során Joelinton 2 gólt is szerzett. Ő ráadásul jó esélyes arra is, hogy az egyik featured lapot megkapja. A Porto is megmutatta erejét, 2-1-re legyőzték a Benficát, Matheus Uribe pedig egy gólt vállalt a győzelemből, aki így szintén ott lehet a 24. csapatban.

A támadók között is találunk remek teljesítményeket, Erling Haaland is duplázott, de még nála is jobban játszott Jack Grealish, aki gólt és gólpasszt is jegyzett a Southampton ellen. Hetek óta érik az ő szereplése, éppen itt az ideje. Marcus Thuram segítségével a Mönchengladbach gyűrte le a Wolfsburgot, a francia szerzett egy találatot és adott egy asszisztot. Samuel Chukwueze a Real Madrid ellen tudott duplázni, a Villarreal pedig elhozta mindhárom pontot Modricék otthonából. Aki mellett még nem szabad elmenni, az Francisco Trincao, ő a Sporting színeiben ért el mesterhármast a Casa Pia ellen 4-3-ra megnyert mérkőzés során.

Néhány további név, akiknek van esélye bekerülni: 

  • Caio Henrique
  • Denis Bouanga
  • Przemysław Frankowski
  • Amadou Haidara
  • Michael Olise
  • Florian Wirtz
  • Vincent Aboubakar
  • Gianni Bruno
  • Guillermo Ochoa
  • Steven Berghuis

Kövess Minket!