LEC: A Team Heretics belekezdett az újjáépítésbe

LEC: A Team Heretics belekezdett az újjáépítésbe

A koreai középső ösvényes valószínűleg nem a spanyol csapatnál kezd nyáron.

Bár a 2023-as LEC tavaszi csoportkörei még bőven nem értek véget, egyes csapatok számára már lezárult a Spring Split: ide tartozik a 2-7-es mérleggel utolsó helyen záró Excel Esports, valamint a Team Heretics, akik végül alulmaradtak a MAD Lions elleni helyosztók során, így a téli szezont követően nem jutottak be a tavaszi Group Stage-be.

A Team Heretics pedig már el is kezdte a készülést a nyári idényre, ugyanis az egyik játékosuknak megengedték, hogy más csapatok ajánlatait is meghallgassa. A szóban forgó tag a spanyol csapat középső ösvényese, Lee "Ruby" Sol-min, aki nem igazán tudott felnőni az LEC-hez. A koreai játékos 2017-ben a Team BattleComicsnál kezdte a pályafutását, majd volt az Afreeca Freecs cseremidese, valamint a VSG kezdője is. Ezután a kínai ligába utazott, hogy a Rogue Warriors középső ösvényén játszon, mielőtt a BOOM Esports midlanere lett. 2021 végén került Európába, hogy a Unicorns of Love Sexy Editionben szerepeljen. Keleten 2019-ben a VSG-vel megnyerték a CK 2019 rájátszását tavasszal, nyáron pedig másodikak lettek, azonban ezután Ruby nem tudott visszajutni arra a szintre, amit a karrierje elején mutatott. Az ERL-ekben viszont megállta a helyét, a tavaly nyári Prime League 1st Division alapszakaszát és rájátszását is behúzta a UOLSE-vel, majd az EU Masters rájátszásáig jutott.

Nem is csoda, hogy az LEC-be frissen belépő Team Heretics lecsapott a fiatal midesre, aki hatalmas tehetségnek tűnt az ERL-es teljesítménye alapján. Bár az EMEA régió első téli idényében még jól teljesített, hisz a Games of Legends statisztikai oldal szerint a Winter Groupsban neki volt a legjobb CS/M mutatója, és volt egy nagyon emlékezetes Cassiopeia mérkőzése is, tavaszra nagyon visszaesett a játéka. Bár ő rendelkezett a legjobb assist mutatóval a Spring Season során, így sem gyakorolt elég nagy hatást a meccsekre, nem tudott Marcin "Jankos" Jankowski társa igazi mides duója lenni, így a Heretics sokat vesztett az erejéből. Egyelőre nincs információ arról, hogy ki érkezhet Ruby helyére, azonban a Los Heretics középső ösvényese, Artur "Zwyroo" Trojan már bőven bizonyított eleget ahhoz, hogy kapjon egy esélyt az LEC-ben.

Viszont a hivatalos bejelentésnek egyelőre se híre se hamva, és mielőtt új játékosokat köszönthetünk a Team Heretics kötelékében, először még több játékostól kell búcsút inteni - gyakorlatilag Jankosok kívül bárkit tudna nélkülözni a csapat...

Kövess Minket!



Szerinted kit kéne még lecserélni a Team Hereticsnek?

League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.