EM 2023: Bluerzorék a csoport élén, Flakked pentakilljétől volt hangos a Szurdok

EM 2023: Bluerzorék a csoport élén, Flakked pentakilljétől volt hangos a Szurdok

Két nagyszerű győzelem után kicsit megtorpant a Los Heretics, de még így is karnyújtásra a továbbjutás.

A legmagasabban rangsorolt magyar League of Legends-játékossal a mezőnyben startolt el az EMEA Masters 2023-as tavaszi szezonjának csoportköre. Subicz "bluerzor" Dániel és a Los Heretics a spanyol liga ezüstérmeseként vetette bele magát a küzdelmekbe. Két magabiztos győzelem után becsúszott egy kissé váratlan vereség, de ettől függetlenül holtversenyben a csoport éléről várhatja a HRTS a folytatást. A mai nap a B és C csoportok összecsapásait 16:30-tól élőben követhetitek a lolesports.com oldalán, ahol dropok is várnak, az esport2tv Twitch csatornán, az Esport1.hu-n és az Esport1 YouTube-on.

Bluerzorék jók, de a vetélytársak is harapnak

Kifejezetten erős csoportba került hazánk büszkesége, ugyanis a legjobb arab ligás együttes mellett a lengyel és a török bajnok várt rájuk a Szurdokban. A Zero Tenacity teljes kapitulációt mutatott, nem csak a Los Heretics gázolt át a három koreaival kiálló lengyeleken. A Geekay Esports először legyőzte a TCL aranyérmesét, majd elvérzett a rajongók legnagyobb örömére Bluerzorék ellen. Flakked mind a Z10, mind a GK ellen elképesztő teljesítményt nyújtott, még egy pentakill is összejött az LEC-t megjárt spanyol ADC-nek.

A DenizBank İstanbul Wildcats elleni Bo1-ben végig szaladt a negatív aranykülönbség után a spanyol együttes, nem igazán tudták lassítani a törököket. A két átengedett Baron, valamint az elveszített sárkánylélek megpecsételte Bluerzorék sorsát, így alakulhatott ki hármas holtverseny az első helyen. A tanulságok levonására nagyjából 40 órája maradt az edzői stábnak, ugyanis csütörtökön már a visszavágókon kell bizonyítani a Los Hereticsnek.

Mai menetrend

17:00 - Movistar Riders vs FUT Esports

18:00 - LDLC OL vs Unicorns of Love SE

19:00 - eSuba vs LDLC OL

20:00 - AEGIS vs Movistar Riders

21:00 - Orbit Anonymo vs LDLC OL

22:00 - Unicorns of Love SE vs eSuba

Kövess Minket!



Te pentáztál már valaha Zerivel?