Hirdetés

A nemzet aranyai mozijegyekre csaphattok le az Esport1 Közösségben!

Éljétek át újra a magyar vízilabdasport legnagyobb sikereit.

Hirdetés

Kásás, Biros, Szőcs, Benedek, Kemény nevét az aranykorszakban az egész világ megtanulta. Egy ország szurkolt, sírt és nevetett, amikor a csapat újra és újra aranyat hozott haza az Olimpiáról. Most pedig a történetüket ők maguk mesélik el.

A Fórum Hungary jóvoltából, szeretnénk meginvitálni titeket A nemzet aranyai magyar dokumentumfilm vetítésére. Ehhez nem kell mást tennetek, mint felkeresni az Esport1 Piacot és az E1 pontjaitokból megvenni a jegyeket. De ne habozzatok túl sokáig, mert a helyek limitáltak. Az első 30 vásárló, páros belépőt kap. Lássuk, hogy pontosan mit is kell tennetek, ha szeretnétek ott lenni.

    • Keressétek fel az Esport1 Piacot és vegyétek meg a jegyeket!
    • E-mailben megkapjátok a vetítéssel kapcsolatos információkat!
    • A jegyeket az ország bármely Cinema City mozijában felhasználhatjátok (Debrecen, Győr, Miskolc, Nyíregyháza, Szombathely, Veszprém, Zalaegerszeg, Székesfehérvár, Szolnok, Pécs, Sopron, Szeged, Budapesten az Allee, Aréna, Campona, Duna Pláza, Mammut, Westend)
    • A jegyeket munkanapokon (hétfőtől-csütörtökig) használhatjátok fel.

A nyereményjáték szabályzatot itt találjátok.

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Film és Sorozat - A középkori Japánba kalauzol minket az A sógun, kizárólag a Disney+ felületén

A James Clavell bestseller könyve alapján készült FX- „A sógun” itthon kizárólag a Disney+-on lesz elérhető 2024. február 27-től. A 10 részes minisorozatot Rachel Kondo és Justin Marks készítette, melyben olyan sztárok és producerek szerepelnek, mint Hiroyuki Sanada, Cosmo Jarvis and Anna Sawai, számos más kiemelkedő japán színész társaságában.

Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés