EM 2023: Ma indulnak a negyeddöntők, a tét óriási

EM 2023: Ma indulnak a negyeddöntők, a tét óriási

Párhuzamosan zajlik majd két negyeddöntő, a magyar adáson mind a két Bo5-ből láthattok jeleneteket.

Elérkezett a kieséses szakaszhoz az EMEA 2023 Spring Split legjobb nyolc csapata. A negyeddöntőkben találkozhattok a Los Heretics és Subicz "bluerzor" Dániel nevével, azonban a nyitónap nem a címvédő kerül a képernyőre. A három napon keresztül zajló EM-maratont a Macko Esports vs SK Gaming Prime, valamint a DenizBank İstanbul Wildcats vs LDLC OL összecsapások nyitják meg. Mivel párhuzamosan bonyolítják le a két Bo5-öt, ezért a magyar közvetítés során mindkettőbe betekintést nyerhettek, de alapból az olasz-német ütközet kapja meg a nagyobb fókuszt.

Jó, jó, de mikor játszik a legjobb magyar dzsungeles?

Bluerzorék csütörtökön lépen Szurdokba 17:00-tól, ellenfelük a Team GO, a D csoport első helyezettje lesz. Kiélezett összecsapásra van kilátás, ahol nem a magyar srác az esélyes, de tavaly nyáron is csoportmásodikként sikerült behúzniuk a splitet a hereticseseknek, ami mindenképp egy jó előjel.

Mai menetrend

17:00 - Macko Esports vs SK Gaming Prime (Bo5)

17:00 - DenizBank İstanbul Wildcats vs LDLC OL (Bo5)

Az olasz bajnok egészen hihetetlen, hogy mennyire jó formában van. A csoportkörben mindössze egyetlen vereséget gyűjtöttek be Vzzék, így abszolút esélyesként várhatják FEBIVENéket. A német "szupercsapat" nagyon szenvedősen, tiebreaker után tudta csak megváltani a jegyét a playoffba. A másik szériában meglepő módon nem az LDLC OL a kiemelt, mivel az első helyért folytatott mindent eldöntő Bo1-et a Unicorns of Love Sexy Edition ellen elveszítették a franciák.

Szerinted melyik két együttes jut az elődöntőbe?

Kövess Minket!



Szerinted melyik két csapat jut tovább először az elődöntőbe?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.