Jason Momoa még a pápa otthonát is felrobbantja a Fast X új előzetesében

Jason Momoa még a pápa otthonát is felrobbantja a Fast X új előzetesében

Ezért a tettért, ahogy ő is mondja, bizony pokolra jutnak, de még ez sem riasztja vissza.

A Halálos iramban saga lassan a végéhez közeledik, de Vin Dieselékben még bizony megvan a kraft, hogy feltegyék az i-re a pontot a befejező epizódokkal – két részben igyekszik lezárni az autóspornó filmsorozatát. Az új előzetes alapján pedig igen, még annál is nagyobb showt szerettek volna összehozni, mint amikor az űrbe mentek.

A tizedik epizódban Jason Momoa lesz Vin Dieselék legfőbb ellensége, az új trailerben pedig kiderül miért volt tökéletes választás erre a szerepre. Felrobbantja ugyanis a Vatikánt (miután elbeszélget erről néhány felbérelt gorillával), majd mókásan pózol egy rakás felfegyverzett emberrel egy utcai versenyen, és még Diesel régóta ismert karakterét, Dominic Torettót is "Dommy"-nak szólítja.

A másik új arc a filmben Brie Larson, aki szintén felbukkan, de újdonsült társának, Alan Ritchsonnak nyoma sincs ebben a trailerben, miközben visszatérőkből akad bőven. A fő stábtagok, köztük Diesel, Michelle Rodriguez, Ludacris és Tyrese Gibson mellett Jason Statham is beugrik Shaw szerepében, valamint Charlize Theron, John Cena és Helen Mirren sem marad ki az új részből. Nem maradhattak távol, hiszen, mint tudjuk, a család a legfontosabb, és ez alól a filmek sem kivételek.

Louis Leterrier (Now You See Me és a Transporter-filmekből lehet ismerős) rendezte a Fast X-et, miután tavaly átvette Justin Lintől a stafétát. Szerdán pedig azt is bejelentették, hogy ő fogja rendezni a franchise 11. és egyben utolsó részét is. A Fast X május 19-én robban be a mozikba.

Kövess Minket!