Woody Harrelson DNS-tesztet szeretne Matthew McConaughey-től

Woody Harrelson DNS-tesztet szeretne Matthew McConaughey-től

Mert meg akarja tudni, hogy vajon tényleg a testvére-e.

Woody Harrelson és Matthew McConaughey az elmúlt évtizedek két, talán legismertebb színésze, és mindkettejüket számos díjra – többek között Oscar-díjra is – jelölték már ez idő alatt, McConaughey pedig 2014-ben a legjobb színésznek járó díjat is elnyerte a Mielőtt meghaltamért (Dallas Buyers Club - 2013). A két színész a Surfer Dude-ban és a True Detective első évadában játszott együtt.

Úgy tűnik azonban, hogy több a közös vonás kettejükben, mint az elsőre gondolnánk, és a tehetség családi örökség lehet náluk. Ez a kérdés pedig azért érdekes, mert McConaughey a múlt héten arról számolt be, hogy ő és Harrelson talán testvérek. A színész elmesélte, hogy édesanyja "ismerte" Harrelson édesapját abban az időszakban, amikor külön élt a férjétől.

Természetesen ezt Harrelson sem hagyta szó nélkül, és a meglepő felfedezésről a keddi "The Late Show with Stephen Colbert" című műsorban is beszélt.

„Nos, csak annyit mondok, hogy van némi igazságtartalma ennek a gondolatnak, mert beszéltünk Ma' Mac-kel, Matthew törvényes édesanyjával, és ő egyszer ezt tudatta velünk... Úgy értem, ez őrültség. Görögországban voltunk és miközben néztük, ahogy az amerikai csapat megnyerte a világbajnokságot, nem is tudom, említettem valamit a megbánásról, és elmondtam neki: tudod, furcsa, hogy apám nem bánja a történteket. És én már régóta ismerem Ma' Mac-et, aki azt felelte, hogy ismertem... az apádat. Ezt egy kicsit zavarónak, egyben érdekesnek találtam. 'Ismertem az apádat.'”

Harrelson a szavak közti szünetet célzásnak vette, majd hozzátette, hogy szüleik nagyjából McConaughey fogantatásának idején randiztak egymással. A színész azzal folytatta, hogy McConaughey nem lelkesedik a DNS-teszt gondolatáért.

„Szeretném, ha elmennénk egy tesztre, de számára ez sokkal nagyobb dolog. Úgy értem, ezzel úgy érzi, mintha az apját veszítené el. De én meg azt mondom, hogy nem így van, egy másik apát és egy testvért nyerne inkább.”

Nem ez az első alkalom, hogy Harrelsont így felkapták a hírekben az utóbbi időben, hiszen februárban azért kritizálták őt, mert a Saturday Night Live műsorában egy világjárvány-összeesküvéssel kapcsolatban viccelődött.

Kövess Minket!