Íme 2023 nyarának legjobban várt filmjei

Íme 2023 nyarának legjobban várt filmjei

Meglepő módon egy animációs film végzett az élen, de a listán azért még akadnak érdekességek.

Ez az esztendő is hozott már jó néhány olyan alkotást, ami valamilyen szinten izgalomba hozta a filmkedvelőket. Alig négy hónap alatt már olyan filmekre lehetett beülni, mint M3gan, Babylon, A Hangya és a Darázs: Kvantumánia, A bálna, Kokainmedve, Super Mario Bros: A film, John Wick 4. felvonás, Creed III.

A filmrajongók számára viszont nincs is jobb alkalom a moziélmény kimaxolására, mint a nyári, potenciális kasszasikerekkel tűzdelt szezonjában. A 2023-as esztendő pedig különösen erős kínálattal rukkolt elő eddig, különösen az elmúlt két évhez képest, amelyet a világjárvány beárnyékolt. Az év legforgalmasabb hónapjai felé haladva – amelyek egyben a legtöbb bevételt is termelik általában – a Fandango közzétette a legjobban várt nyári filmek listáját. Érdekes módon az első helyen nem egy hagyományos, hanem egy animációs film folytatása futott be, amely majd június 2-án debütál a nagyvásznon.

A szavazás eredményeit tekintve érdemes tudni, hogy több ezer mozijegy-vásárló körében végzett felmérés alapján állították fel a sorrendet, akik arra a kérdésre válaszoltak, hogy milyen filmeket terveznek megnézni a nyári hónapok alatt. Az alábbi galériában pedig a képre kattintva megtekinthetitek, hogy milyen filmekre lesznek a legkíváncsibbak az emberek:


15. Gran Turismo (premier: augusztus 11.)

Galéria

Kövess Minket!