Brad Pitt elárulta mi volt filmes karrierjének legrosszabb rendezői instrukciója

Brad Pitt elárulta mi volt filmes karrierjének legrosszabb rendezői instrukciója

Neked van ötleted ki lehetett ez a rendező?

Brad Pitt lassan a hatvanat is betölti, de még mindig Hollywood egyik legsármosabb és legszórakoztatóbb színészének mondhatja magát. Ráadásul a kora ellenére mondhatni egyre aktívabb, igaz ez egy kicsit megtévesztő lehet, hiszen nem a színészkedés teszi ki az idejének nagy részét már, sokkal inkább produceri feladatokat lát már el az utóbbi években – 2022-ben például hétszer is. Mindenesetre nem kell félteni, a kamera előtt is időnként odateszi még magát, elég csak a szintén 2022-es Az elveszett város, A gyilkos járat és a Babylon triójára gondolni. Az 1987-ben indult pályafutása során eddig 85 filmben szerepelt és megannyi emlékezetes alakítással örvendeztette meg a rajongókat, gondoljunk csak a 12 majom, az Interjú a vámpírral, a Volt egyszer egy... Hollywood (2020-ban a legjobb mellékszereplő kategóriában Oscar-díjat is nyert), a Becstelen brigantyk, a Harcosok klubja vagy a Hetedik című alkotásokra.

Amikor azt hinnéd egyébként, hogy egy ilyen kaliberű fickó tényleg bármilyen filmből és karakterből képes kihozni a maximumot, akkor azért kiderül, hogy ez talán még sincs így. Egy interjú során az elmúlt napokban ugyanis elárulta, hogy mi volt a pályafutása során a rendezőktől kapott legrosszabb instrukció. Meglepetésre nevetve és őszintén válaszolt a kérdésre, bár a rendezőt végül nem nevezte meg:

„Azt mondta, hogy tudod vannak azok a sorozatgyilkosok, akik addig fojtogatják az áldozatukat, míg az el nem ájul [szinte megfullad – a szerk.], aztán kvázi újraéleszti és ismét fojtogatni kezdi. Na ezt kéne csinálnod.”

A kommentek alapján egyesek David Fincherre tippeltek, de akadt olyan is, aki Tarantinora voksolt, de Dominic Sena neve is előkerült, de, hogy pontosan kitől származik ez a koncepció, azt homály fedi.

Kövess Minket!