Film: Szomorú bejelentést tett Black Widow, azaz Scarlett Johansson

Film: Szomorú bejelentést tett Black Widow, azaz Scarlett Johansson

A világ egyik legismertebb színésznője lezár egy korszakot.

Ledöbbentek a rajongók attól, amit tegnap Gwyneth Paltrow-nak adott interjújában mondott Black Widow, azaz Scarlett Johansson. Az amerikai szupersztár kijelentette, hogy nem tervez soha többet visszatérni a Marvel Univerzumhoz, nem alakítja többet az MCU-ban a méltán híres szuperhőst, a Fekete Özvegyet. 

„Az Avengersen dolgozni nagyon szórakoztató volt. 26 éves voltam ekkor... Végeztem vele. Ez a fejezet most lezárult. Mindent megtettem, amit kellett. Több mint egy évtizedig játszottam újra és újra ugyanazt a karaktert, ami egy nagyon különleges élmény volt számomra” - árulta el a 38 éves Oscar-díjra is jelölt művésznő.

Milyen újabb szerepek várnak Scarlett Johanssonra?

2023-ban Wes Anderson újabb nagyon különlegesnek ígérkező alkotásában bukkan fel újra milliók kedvence. Az Asteroid Cityre érdemes lesz odafigyelni, mivel a texasi guru rendezi és Roman Coppola társaságában írja az R-besorolású vígjátékot. Johansson emellett a Project Artemisben Woody Harrelson, a My Mother's Weddingben Sienna Miller és Kristin Scott Thomas oldalán nyűgözheti le hamarosan a közönséget.

Merre tovább a Marvelnek?

Május 4-én már izgulhattok a Guardians of the Galax Vol. 3-on, amely lezárja Star Lordék kalandját. Idén novemberben a The Marvels borzolhatja a kedélyeket, amely a valaha volt leggyűlöltebb MCU-előzetesével robbantott a múlt héten. Jövőre az új világrendet mutatja be a Captain America: New World Order, szintén ebben az esztendőben debütál a Thunderbolts antihőscsapat, valamint az új Blade-re sem kell elméletileg tovább várnotok.

Kövess Minket!



Te tervezed moziban megnézni a Galaxis Őrzői 3-at?