Befutott az Indiana Jones és a sors tárcsája második szinkronos előzetese

Befutott az Indiana Jones és a sors tárcsája második szinkronos előzetese

Egy legenda végre szembenéz a sorsával.

42 esztendővel az első epizódot követően újra Indiana Jones bőrébe bújik Harrison Ford, és a híres kalandorként megpróbálja megtalálni a sors tárcsáját. Az ötödik rész egyben lezárja a szériát, ez pedig azt is jelenti, hogy a professzor végleg szögre akasztja az ostorát, miközben a hivatalos közleményben úgy emlegetik az új filmet, a szeretett franchise nagyon várt utolsó darabja.

Hihetetlen utat járt be Indiana Jones az elmúlt évtizedek alatt, hiszen harcolt már fasisztákkal, „szembe kellett néznie” a Frigyládával, restaurálta a Sankara-köveket, kortyolt a Szent Grálból, de még az interdimenzionális élettel is megismerkedett. A mostanra már nyolcvan esztendős Harrison Fordnak pedig még nem volt elég, ezért egy utolsó kalandra indul, hogy aztán előkerítse a sors tárcsáját, bár egyelőre nem igazán tudni erről a tárgyról többet. A film főbb szereplői között láthatjuk Ford mellett Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas, John Rhys-Davies, Shaunette Renee Wilson, Thomas Kretschmann, Toby Jones, Boyd Holbrook, Oliver Richters, Ethann Isidore, és Mads Mikkelsen kiváló színészeket is, ez pedig előrevetíti, hogy a szórakozás garantált.

Az első négy részt követően – melyeket Steven Spielbergnek köszönhetjük – most Az aszfalt királyai és a Logan – Farkas rendezője vette kézbe a produkciót, miközben a produceri feladatokat Kathleen Kennedy, Frank Marshall és Simon Emanuel látta el. Íme a második előzetes szinkronos változata:

A filmet június 29-étől vetítik a mozikban.

Kövess Minket!