EM 2023: Bluerzorék a döntő kapujában, szurkold ki a győzelmet a magyar srácnak!

EM 2023: Bluerzorék a döntő kapujában, szurkold ki a győzelmet a magyar srácnak!

Tavaly sikerült legyőzni a németeket, ezúttal is a Los Heretics játékosai örülhetnek a végén?

Elérkezett a pillanat, amire az összes Los Heretics és bluerzor rajongó várt. A mai nap 17:00-tól láthatod az Idézők szurdokában a spanyol ezüstérmest és a német liga győztesét. A tét nem kevesebb, mint a döntőbe jutás, ahol eldől melyik együttest koronázzák az EMEA Masters 2023-as tavaszi bajnokának. Tegnap már lejátszották az első elődöntőt, ahol a DenizBank İstanbul Wildcats és az SK Gaming Prime csapott össze. Fordulatos mérkőzésekből nem volt hiány, ha csak ennyire izgalmas lesz a mai széria, akkor biztosan nem panaszkodsz majd. Bluerzorék minden mozzanatát a lolesports.com oldalán érdemes követni, ahol a magyar streamen értékes dropok várnak. 

IW vs SKP (3-1)

Ott folytatta a nagy menetelést a TCL kiemeltje, ahol azt néhány nappal ezelőtt abbahagyta. Kiváló formában vannak Destroyék, teljesen megérdemelten vannak ott a nagydöntőben. Febivenék a méretesnek tűnő zakó ellenére nem adták könnyen magukat, kifejezetten jól kezdték a szériát. Az első győzelem után azonban megtorpantak, a törökök meg kihasználták ezt a lehetőséget. BAO Xayah-val, Destroy Kennennel teljesített kifejezetten jól, ezúttal azonban a többiek is fel tudtak nőni a koreai importok mellé.

Ma 17:00-tól Unicorns of Love Sexy Edition vs Los Heretics

Tavaly sikerült a HRTS-nek legyűrnie a németeket, de az az USE, nem azaz USE volt, akivel ezúttal szembe kerültek Bluerzorék. Teljesen kicserélődött az USE kerete, az újjáépülésre egyelőre nem lehet panasz. Megnyerték a Prime League-et, most itt vannak az elődöntőben. Peach és Mask a koreai stílust emelte be a kezdőötösbe, amely nagyon úgy tűnik, hogy elengedhetetlen már az ERL-szinten is. A spanyolok Flakked scale-elős hőseiben (Aphelios, Zeri) bízhatnak leginkább, valamint abban, hogy sikerül Venourt kivenni a játékból valahogyan. Az Unikornisok toposa kifejezetten szeret strong side-ot játszani, ami iBónak nem a legkellemesebb perceket jelentheti. Az EM történetének legtapasztaltabb felső ösvényese a Team GO ellen megmutatta, hogy nem csak tankos karakterekkel képes nagyot menni. Ezzel a váratlanul agresszív stílussal akár még az USE-t is meglepheti majd a címvédő.

Szerinted back-to-back eljutnak a döntőig Bluerzorék?

Kövess Minket!



Szerinted nyer ma a Los Heretics?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.