Dwight szerint visszatérhetett volna a The Office

Dwight szerint visszatérhetett volna a The Office

Érdekes ötletei voltak egy nem éppen derűs időszakot illetően.

Megvan a The Office című sorozat? Lehet, hogy egyeseknek már nem ismerős ez a cím, hiszen kilenc évad és 201 epizód után 2013. májusában véget ért. Körülbelül hét évvel azelőtt, hogy a COVID-járvány világszerte felborította volna a munkahelyek és munkavállalók életét. Hogy ez miért fontos? Igazából azért, mert egy új interjúban, a The Drew Barrymore Show-ban a szereplők közül Rainn Wilson azt mondta, hogy izgalmas lett volna a szitkomból világjárvány témájú epizódokat készíteni. Wilson, aki Dwight Schrute szerepében tündökölt, a sorozat mind a kilenc évadában főszereplőként volt jelen.

„Annyira jó lett volna a világjárvány idején forgatni a The Office-t. Ha lett volna pandémiás epizódunk, az csodálatos lett volna. A The Office írói nagyszerűek voltak és képesek lettek volna ezt pazarul megoldani.”

Wilson még a The Office egyik epizódjának ötletét is felvázolta, amelyben Dwight toborozhatta volna újra a Dundler Mifflin alkalmazottait, hogy a világjárvány után visszatérjenek a munkába.

„Azt hiszem így nézett volna ki: Dwight kap egy hívást a vállalattól, hogy mindenki menjen vissza az irodába, de persze mindenki ellenzi a dolgot. Így Dwightnak egyesével el kellene rabolnia az összes szereplőt, és valamilyen helytelen módon be kell vinnie őket a Dunder Mifflinbe.”

Wilson 2020-ban már elképzelt világjárvány témájú epizódokat egyébként:

„Dwight egy világjárvány alatt fantasztikus lenne. A világjárvány ellen harcolt volna, és saját oltóanyagot meg antitesteket készíthetett volna. Talán titkos teszteket végezhetett volna az embereken az irodában. Bármit, amit csak el tudsz képzelni, hiszen ő is benne lenne az összeesküvés-elméletben.”

Wilson jelenleg új könyvének, a Lélekbumm: Miért van szükségünk spirituális forradalomra (Soul Boom: Why We Need a Spiritual Revolution) népszerűsítése céljából járja a sajtót.

Kövess Minket!