Megjelent Pedro Pascal és Ethan Hawke meleg westernfilmjének első előzetese

Megjelent Pedro Pascal és Ethan Hawke meleg westernfilmjének első előzetese

Úgy tűnik újra szól a hatlövetű Hollywoodban, melyet idén bárki megnézhet majd.

Pedro Almodóvar Strange Way of Life című rövidfilmjének első előzetese egy gyengéd western szerelmi történetet ígér, két férfi között, fegyverropogtatással és további cowboyokkal fűszerezve. Ez Almodóvar második angol nyelvű projektje.

A most kiadott egy perces trailerben Pedro Pascal játssza Silva, míg Ethan Hawke Jake seriff szerepét. A kisfilmben Silva és Jake 25 év különélés után újra találkoznak, miközben a múltjukat tekintve korábban bérgyilkosként dolgoztak együtt. Silva azzal az ürüggyel tesz látogatást a kisvárosban, hogy egy régi barátját szeretné látni, de a következő reggelen Jake közli Silvával, nem csak azért találkoztak, hogy nosztalgiázzanak.

„Lesz egy leszámolás, de valójában a történet nagyon intim. Lehet találgatni, hogy a film tartalmaz-e majd romantikát, de a férfiasság az egyik fő témája a filmnek.” – nyilatkozta Almodóvar korábban az IndieWire című lapnak.

A Strange Way of Life-ot először az idei Cannes-i Filmfesztiválon lehet majd megtekinteni, de egyébként nem rendelkezik hivatalos mozipremier dátummal.

Kövess Minket!