Drámai előzetest kapott Az éhezők viadala előzményfilm

Drámai előzetest kapott Az éhezők viadala előzményfilm

Nyolc év után folytatódik a kaland.

2012-ben indult útjára Az éhezők viadala franchise és azóta már négy filmet is leforgattak Suzanne Collins amerikai írónő regénytrilógiája, a The Hunger Games alapján. Itt azonban nem állt meg a Lionsgate, hiszen a 2015-ös befejező epizód után úgy döntöttek, hogy elkészítik a széria előzményét is. Ez pedig olyannyira jól haladt, hogy mostanra már egy előzetessel is elő tudtak rukkolni Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája címet viselő alkotásból. Az ígéretek alapján sztárokkal teletűzdelt visszatérés lesz ez Panem földjére. A filmnek egy elég ütős szereplőgárdája van, többek között Tom Blyth (aki Snow-t játssza), Rachel Zegler (aki Baird-et alakítja), Peter Dinklage (őt a Trónok harcából ismerhetik a legtöbben), Hunter Schafer, Josh Andrés Rivera, Jason Schwartzman és Viola Davis.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája 64 évvel az alapsorozat eseményei előtt játszódik. A filmben Katniss Everdeen helyett most a fiatal Coriolanus Snow (aki később az eredeti trilógia főgonoszává válik) és egy Lucy Gray Baird nevű karakter történetét követhetjük nyomon, akinek ő a mentora.

Az előzetes alapján egyébként úgy tűnik, hogy a film újfent inkább a drámai vonalat igyekszik majd erősíteni és az előkelőségek sem hiányozhatnak, ami az eredeti szériát oly naggyá tette. Az új alkotás június 17-étől nézhető a mozikban.

Kövess Minket!