Látványos előzetesen az új Transformers: A fenevadak kora

Látványos előzetesen az új Transformers: A fenevadak kora

Ezúttal a '90-es években akar elpusztulni majd az univerzum, hogy a robot hőseink azt jól megakadályozhassák az utolsó pillanatban.

Június 8-án érkezik a mozikba a Transformers: A fenevadak kora. De a rendezői székben ezúttal már nem a jó öreg Michael Bay, hanem Steven Caple Jr. (Creed 2) kapott helyet. Az 1994-ben játszódó történet főszereplői pedig Anthony Ramos és Dominique Fishback lesznek. Valamint a jól ismert Autobotok és Álcák, akik mellett ezúttal állatokká alakuló Maximalok, Predaconok és Terrorconok is lesznek a mozivásznon. És akkor a nagy gonoszról még nem is beszéltünk!

Az ismételten elképesztő látvány mellett ugyanis a történetről is megtudtunk egyet s mást (mert Transformers filmekre titkon mindenki ezért jár, ugyebár). Eszerint a Maximalok évszázadokon át békében éltek a Földön, de most jön Unikron, a bolygó méretű robot, aki fel akarja zabálni az univerzumot és benne mindenkit. Ez összefogásra kényszeríti az Autobotokat és a Maximalokat, szóval együtt fogják gyakni majd a mindenféle ellenfeleket a Unikron legyőzése felé vezető úton. A tegnap este befutott, friss előzetesből pedig láthatjuk is, hogyan fog ez festeni a gyakorlatban.

Borítókép: Paramount Pictures

Kövess Minket!