Jön az R-besorolású Róbert Gidáról szóló hibrid sorozat

Jön az R-besorolású Róbert Gidáról szóló hibrid sorozat

Az élőszereplős koncepció keveredik animációval ebben az új, elvetemült szériában.

A Boat Rocker Studios, valamint a Shamier Anderson és Stephan James által alapított Bay Mills Studios egy R-besorolású élőszereplős-animációs hibrid sorozatot készít A százholdas pagonyból ismert Micimackó legjobb barátjáról, Róbert Gidáról.

A jelenleg "Christopher Robin" címet viselő projekt hivatalos szkriptje szerint Róbert Gida egy kiábrándult New York-i fiatalember, miközben válságos életét furcsa beszélő állatok segítségével vészeli át, akik az elhagyatott lakóparkjához közel, egy drogoktól indukált portálon túl élnek, a Százholdas Pagonyban.

Charlie Kesslering ("Külföldi kapcsolatok", "A legvalószínűbb") írja a forgatókönyvet, emellett ő lesz a projekt producere is. Conrad Vernon ("Shrek 2", "Sausage Party") pedig a rendezői feladatokat látja majd el, legalábbis a pilot mindenképp az ő keze munkájának eredménye lesz.

„Kevés ikonikusabb és világszerte ismertebb karakter van, mint Róbert Gida és Micimackó. Hálásak vagyunk, hogy a Bay Mills csapatával, Charlie Kessleringgel és Conrad Vernonnal dolgozhatunk együtt egy olyan projekten, amely új, váratlan és igazán vicces helyekre viszi el ezeket a karaktereket.” – mondta Nantell, a Boat Rocker Studios kreatív ügyekért felelős ügyvezető alelnöke a Scriptednek.

„Ez a projekt minden, amit Róbert Gidáról és Micimackóról tudni vélünk, de valami teljesen frisset és tagadhatatlanul vicceset is létrehozunk vele. Izgatottan várjuk, hogy a Boat Rockerrel együtt kezdetét vegye egy igazán kreatív munka, és olyan helyekre kalauzoljuk el ezeket a teremtményeket, ahol bármi lehetséges.” – tette hozzá Anderson és James.

2022-ben lejárt A.A. Milne brit író leghíresebb alkotásainak a szerzői jogi védelme és ezt követően ez a legújabb Micimackó-projekt, amelyet bejelentettek. Nem ez az első eset, hogy ezeket az aranyos karaktereket sokkal őrültebb világba helyezték át, hiszen elég csak az új Micimackó horrorfilmre gondolni, amely a Vér és Méz alcímre hallgat.

Kövess Minket!