Karen Gillan elárulta melyik gonosztevőt játszaná el a DCU-ban

Karen Gillan elárulta melyik gonosztevőt játszaná el a DCU-ban

És ez a szerep bizony nagyon jól állna neki.

A színésznő neve első sorban A galaxis őrzői trilógiából lehet ismerős, bár annak a harmadik epizódját még csak most nyáron mutatják be. A szériában Karen Nebulát alakítja, Thanos lányát és Gamora (Zoe Saldaña alakítja) testvérét. Ezt a filmet egyébként egy nagy ajándéknak tartja a karrierjében, mert nem gondolta, hogy ilyen sokáig eljátszhatja Nebulát.

„Az volt az első benyomásom, hogy nagyjából nyolc napig tart majd az első film forgatása számomra. Aztán fokozatosan egyre csak hosszabb lett. És most itt tartok, hogy kilenc vagy tíz évvel később még mindig őt alakítom.”

Nebulaként feltűnt korábban már A galaxis őrzőin kívül a Bosszúállókban több ízben (Végtelen háború, Végjáték), illetve a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben is. Mivel azonban A galaxis őrzői filmek rendezője James Gunn volt, aki nemrég vette át a DCU koordinálását, Karen nem tudja, mit hoz a jövő Nebula számára.

„Egyszerűen csak őszintén szeretem ezt a karaktert, és úgy érzem, hogy végtelen mennyiségű dolgot lehetne vele csinálni. Szóval, igen, nyilvánvalóan szeretnék még a bőrébe bújni, de nem tudom, hogy ez meg fog-e történni. Én is ugyanúgy várom, mint mindenki más [nevet].”

Gunn pedig korábban már elmondta, hogy szívesen dolgozna A galaxis őrzői során megismert színészekkel a DCU filmjeiben is, ezért tehát simán megtörténhet, hogy Karen is szerepet kap majd tőle a jövőben. Ennek apropóján pedig elmondta a színésznő, hogy kit játszana el igazán szívesen abból az univerzumból:

„Mindig is úgy gondoltam, hogy Poison Ivy (Méregcsók) nagyon szórakoztató. Szóval menő lenne őt játszani. Őszintén szólva viszont, ha James megkérne, hogy játsszak egy idegent, aki a hátterében ül és nem beszél, akkor is igent mondanék [nevet]. Mert a vele való munka volt az egyik legnagyobb öröm a karrierem során.”

A galaxis őrzői 3, amely a népszerű trilógia lezárása lesz, május 3-án kerül a mozikba az Egyesült Királyságban és május 5-én az Egyesült Államokban.

Kövess Minket!