MSI 2023: Ott van az első pentakill, ma a Bracket Stage-ért játszik a G2 Esports

MSI 2023: Ott van az első pentakill, ma a Bracket Stage-ért játszik a G2 Esports

Óriási a tét a mai két Bo3-as szériában, ugyanis a győztesek bejutnak a Bracket Stage-be.

Továbbra is kicsit langyos tempóban zajlik a 2023-as Mid-Season Invitational nemzetközi torna, ugyanis az első naphoz hasonlóan, a másodikon is sima 2-0-kat láthattak a nézők az Idézők szurdokában. Először a Bilibili Gaming ütötte ki a Movistar R7-t, majd jött a Golden Guardians, hogy letörölje a vietnámiak arcáról a vigyort. A GAM Esports hiába emelkedett ki a VCS-régióban, a londoni színpadon minden tekintetben felülmúlta őket az amerikai ellenfelük. A mai nap a győztesek ütközetén izgulhatsz, ugyanis a Bracket Stage-ért csap össze először a BLG és a GG, majd jön a G2 Esports és a PSG Talon parázsnak ígérkező Bo3-a. A mérkőzéseket élőben, magyar nyelven a szokásos helyeken, az esport2tv Twitch csatornán, az Esport1.hu oldalán, az Esport1 YouTube felületén, valamint a lolesports.com-on, ahol értékes, egyben exkluzív dropok várnak rád.

Stixxay megérkezett, durrant is a pentakill

Az észak-amerikai régiót képviselő ADC nem sokat teketóriázott. Amint meglátta a lehetőséget, hogy beírhatja magát a történelemkönyvekbe, egyből nyomult előre az ellenfél kezdőjéig. A vérét és az életét adta végül azért, hogy felvillanjon a képernyőn a pentakill felirat, de ebbe a cserébe minden helyzetben bele kell mennie egy LoL-osnak. A GG elképesztően magabiztosan lépett át a VCS-bajnokon, hasonlóan sima volt a BLG vs R7 szériája is. Mindkét győztesnél az alsó ösvény lopta el a show-t, érdemes lesz odafigyelni erre a négy idézőre majd a mai mérkőzéseken. Hiába esélyesebbek Yagaóék, hiába van a BLG-nél az LPL 2023-as tavaszi szezonjának legtöbbet sebző játékosa (Elk), az LCS ezüstérmese nagyon magabiztos játékot mutatott be tegnap, amire építhetnek a mai rangadón.

Mai menetrend

14:00 - Golden Guardians vs Bilibili Gaming (Bo3)

~17:00 - PSG Talon vs G2 Esports (Bo3)

A második továbbjutásért zajló párosításban bármi megtörténhet. Tavaly két alkalommal találkoztak az ötösök, mind a kétszer a PSG Talon örülhetett a győzelemnek. Capsék nem igazán szeretik a PCS stílusát, amely akár egy nagy meglepetést is eredményezhet a Bracket Stage-ért folytatott versenyfutásban.

A hivatalos Star Wars-nap alkalmából összegyűjtöttünk nektek öt olyan történetet a messzi-messzi galaxisból, amikkel eddig nem foglalkozott a Disney, pedig simán saját filmeket érdemelnének.

Kövess Minket!



Szerinted bejut ma a Bracket Stage-be a G2 Esports?