Megszületett a Marvel univerzum első aszexuális karaktere

Megszületett a Marvel univerzum első aszexuális karaktere

Ismét egy új szeletét ismerhetjük meg a Marvel univerzumnak.

Valószínűleg sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a Marvel képregényes világnak része a Love Unilimited: Infinity Comic sorozat is. Ez azonban nem egy hétköznapi széria, ugyanis míg általában az akcióra és a drámára koncentrálnak a Marvel más történetei, addig a Love Unlimited leginkább a hősök szerelmi életét igyekszik előtérbe helyezni. Mármint tényleg oldalakon keresztül taglalják a love sztorikat. Általában egy széria egy kapcsolatot tár fel, de az újonnan megjelent rész egy eddig még nem látott hősről rántotta le a leplet. Az új karakter neve Gwenpool, aki a Marvel univerzum legelső aszexuális szuperhőse.

A történet onnan indult, hogy megismerhetjük Gwent és Julie Powert, akiket egyre szorosabb szálak fűzik egymáshoz, viszont időközben Gwen elbizonytalanodott a kapcsolatukat illetően. Mielőtt tehát komolyabbra fordulhatna a dolog kettejük között, egy beszélgetés során Julie rákérdez a dologra, hogy vajon nem aszexuális-e. Konkrét válasszal nem szolgál neki Gwen, mivel ő sem tudja mi a helyzet pontosan, ezért úgy döntenek, hogy ellátogatnak a főiskolájuk LMBTQ-közösségéhez. A csoport vezetője, Ronnie (szintén aszexuális) pedig szépen elmagyarázza a helyzetet a két leányzónak.

Meglehetősen komolyan foglalkozik ezzel a témával a képregény, hiszen az aszexuális és aromantikus viszonyokon túl elmélyül még a történt abban is, hogy mennyire fontos a megfelelő tisztelet partnereink felé, illetve nem árt azt is tisztázni, hogy ki mit vár vagy várhat el a másiktól egy ilyen kapcsolat során.

A Love Unlimited: Gwenpool Infinity Comic képregények fontos tanulságokkal teletűzdelve íródtak, így mindenki számára érdekes és tanulságos kikapcsolódást jelenthetnek.

Kövess Minket!