Így fest az új psziho-sorozat trailere, amibe Tom Holland majdnem belebetegedett

Így fest az új psziho-sorozat trailere, amibe Tom Holland majdnem belebetegedett

Befutott a The Crowded Room első kedvcsinálója és kiderült az is, hogy mikor debütál az Apple+-on.

Az Apple TV+ sem szeretne lemaradni a pszihológiai thrillerek versenyében, ezért Tom Holland, Tom Holland, Amanda Seyfried és Emmy Rossum főszereplésével elkészítették a The Crowded Room névre keresztelt szériájukat. A Billy Milligan bűntettein alapuló sorozatot – amely elsősorban Daniel Keyes 1981-es, Billy Milligan elméje című non-fiction regénye ihlette – Akiva Goldsman készítette, aki a 2001-es Egy csodálatos elme forgatókönyvét is jegyzi.

Az 1979 nyarán, a manhattani hőségben játszódó The Crowded Room Danny Sullivan (Holland) letartóztatásának körülményeit követi nyomon, amiért a fiatalember részt vett egy lövöldözésben a Rockefeller Centerben. Danny aztán kénytelen együtt dolgozni Rya Goodwin (Seyfried) nyomozóval dolgozik együtt, aki időközben ráveszi, hogy felidézze a múltat, amely a bűntettek elkövetésére késztette.

Holland karaktere állítólag nem teljes mértékben Milligan személyén alapul, akit 1979-ben az Ohio State egyetemen elkövetett három nő megerőszakolásáért tartóztattak le egyébként. A tárgyalása előtt pszichológusok disszociatív identitászavarral diagnosztizálták Milligan-t, ami miatt a védőügyvédje beszámíthatatlanságra hivatkozott, megemlítve, hogy Milligan váltakozó személyiségei késztették őt az említett bűncselekmények elkövetésére. Hírhedt módon ő volt az első személy, akit személyiségzavar miatt felmentettek egy súlyos bűncselekmény elkövetése alól.

Holland az Entertainment Weeklynek elmondta, hogy annyira beleélte magát a karakterbe, hogy kilenc hónapnyi forgatás után már nehezen tudta megkülönböztetni magát Danny Sullivantől.

"Magamat láttam benne, de már a magánéletemben is. Emlékszem, hogy egy kicsit összeomlottam otthon, és arra gondoltam, hogy leborotválom a fejem. Meg kell borotválnom a fejem, mert meg kell szabadulnom ettől a karaktertől. És nyilván a forgatás közepén voltunk, úgyhogy úgy döntöttem, hogy nem teszem... Nem hasonlított semmihez, amit valaha is átéltem.”

A 10 egyórás epizódból álló sorozatban a három nagynevű színészen kívül még Sasha Lane, Will Chase, Lior Raz, Laila Robins, Christopher Abbott és Henry Eikenberry is szerepel. Az első három epizód premierje június 9-én lesz az Apple TV+-on, a további epizódok pedig hetente kerülnek adásba.

Kövess Minket!