MSI 2023: Tompa volt az éle a Szamurájok kardjának, ma Fakeréken a világ szeme

MSI 2023: Tompa volt az éle a Szamurájok kardjának, ma Fakeréken a világ szeme

Egy EMEA-csapatot kipipálhat a legerősebb bajnokság.

Óriási rangadónak ígérkezett az LCK 2023-as tavaszi bajnokának, valamint a 2019-es MSI győztesének Bo5-ös összecsapása. Hiába sorakozott fel azonban az egyik oldalon a Gen.G, a másikon a G2 Esports, a végeredmény csalódást keltő lehet azoknak, akik egy szoros párharcot vártak. A dél-koreai együttes elképesztő magabiztosággal jutott tovább a következő körbe, Capsék az alsóágon folytathatják az idei év első nemzetközi versenyét. A mai nap 14:00-tól egy újabb LCK-EMEA szériára készülhettek, ugyanis jön a T1 és a MAD ütközete. A meccseket élőben követheted az esport2tv Twitch csatornán, az Esport1.hu oldalán, az Esport1 YouTube felületén, valamint a lolesports.com-on, ahol értékes, egyben exkluzív dropok várnak rád.

Ennél több kell Capséktől

Hiába gázolt át a Play-In Stage-en a rekordbajnok, ebből a lendületből semmi sem látszódott a világ egyik, ha nem a legerősebb ötöse ellen. Különösen a második mérkőzés lehet fájó Dylan Falco gárdájának, mivel 20 perc sem kellett ahhoz, hogy dőljön a Nexus. A harmadik felvonásban sikerült szépíteni, de ennél több egyszerűen nem volt benne a G2-ban. Most van pár napja az LEC 2023-as téli bajnokának összeszedni a gondolatokat, de kifejezetten rossz azt látni, hogy ennyire esélytelen a kontinens egyik legnagyobb reménysége egy kiemelkedőbb ázsiai ötössel szemben.

Mai menetrend

14:00 - MAD Lions vs T1

Az EMEA első kiemeltje megkapta azt a T1-t, akik bár elbukták az LCK tavaszi döntőjét, fantasztikus formában voltak egészen addig a Bo5-ig. Fakerék talán még jobbak, mint tavaly voltak ugyanezen időszakában az évnek, azonban a meglepetés mindig ott van a levegőben. Óriási meglepetés lenne, ha Hylissangék behúznák ezt a párharcot, ha ez összejön, akkor a Gen.G ellen indíthatnának bosszúhadjáratot.

Kövess Minket!



Szerinted a T1 legyőzi a MAD Lionst?

League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.