Adam West betáncolja magát a The Batman jelenetei közé

Adam West betáncolja magát a The Batman jelenetei közé

Zseniális emlékvideó a legelső Batmanről modern köntösben.

A 2022-es The Batman mozifilm sokak szerint a szuperhős eddigi legrealisztikusabb felvonása volt és sokan pont annk örültek, hogy végre visszahozták a komorabb és detektíves narratívára épülő Denevérembert. Nem véletlen, hogy a végső produkció tetszett a rajongók nagyrészének és egy folytatás is készül belőle. Jó pár színésznek volt már szerencséje belebújni Bruce Wayne/Batman bőrébe, és mindegyik valami más miatt vált emlékezetessé. A legelső igazságosztó viszont nem volt más, mint Adam West, aki nem csak egy filmet kapott a DC egyik legismertebb hőseként, hanem egy 120 epizódos sorozatban is szerephez jutott és vált legendássá. Ezek az alkotások merőben különböztek a manapság láthatóaktól, viszont egy csapatnak köszönhetően a legrégebbi és a legújabb Batman világ eggyé válik.

A Corridor Digital stúdió gondolt egy merészet és egy olyan projektet valósított meg, amivel annak idején nem volt lehetősége dolgozni. A VFX-csapat összehozott egy csodálatos trailert, amely a 60-as évek összes bolondságát a modern Gothamben láttatja. Legyen szó a beszédbuborékokról, West legendás gúnyájáról, a tüzet vető Batmobilról, a Corridor Crew ismét kitett magáért, főleg, hogy még a régi Robint és Rébuszt (Riddler) is visszahozták. West még a „halálos” táncmozdulatait is bemutatja a rosszfiúknak, amivel szerez nekünk is pár kellemes percet.
A speciális effektekhez a Nuke szoftverét használták és a videót West emlékének szerették volna létrehozni, aki a mai vélekedéssel ellentétben nagyon is jó színész volt, még ha manapság leginkább a buta Batman-csínytevései miatt emlékeznek is rá.

Kövess Minket!