Dolph Lundgren súlyos betegségéről vallott egy videóban a rajongóinak

Dolph Lundgren súlyos betegségéről vallott egy videóban a rajongóinak

Egészen idáig titokban tudta tartani betegségét.

Dolph Lundgren ugyan már 65 esztendős, de meg sem látszik rajta, hogy már nyugdíjas is lehetne, hiszen folyamatosan gyártja továbbra is a filmeket. A 90-es évek egyik ikonikus akcióhőse most viszont nem egy kellemes hírről számolt be a rajongóinak. Elmondta, hogy nyolc évvel ezelőtt diagnosztizálták rákkal, de egy azonnali beavatkozásnak köszönhetően eltávolítottak egy daganatot a veséjéről. Ez azonban sajnos nem jelentett teljes felépülést számára, mert 2020-ban kiújult a betegsége, ráadásul hat tumora közül nem sikerült mindet kioperálni a szervezetéből.

„Rájöttünk, hogy a helyzet sokkal rosszabb, mint gondoltuk... Megkérdeztem az orvosomat, hogy mit gondol, mennyi időm lehet hátra. Két vagy három évet mondott, de a hangján éreztem, hogy kevesebbről lehet szó.” – osztotta meg emlékeit egy 2021-es beszélgetésről.

Az orvosa azt is tanácsolta neki, hogy talán jobb lenne, ha szünetet tartana a színészi karrierjét illetően és több időt töltene a szeretteivel. Ezt követően Lundgren egy másik szakorvos véleményét is kikérte, és a jó hír az, hogy egy olyan kezelést javasolt neki, amely mára 90 százalékkal visszaszorította a rákos daganatokat a szervezetében. Ennek köszönhetően most már műtéti úton el tudták távolítani őket, és ha minden jól alakul, valamint a gyógyszerek is hatékonynak bizonyulhat, akkor bőven van esélye a teljes felépülésre is.

Nincs ötlete Lundgrennek mitől alakulhatott ki nála rákos megbetegedés, de sejtése szerint azok a szteroidok lehetnek a felelősek érte, amelyeket még fiatalon szedett egyes filmszerepek kedvéért.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN