Idén is nemzetközi sztárokkal vár a Budapest Comic Con - Ezt kár lenne kihagyni!

Idén is nemzetközi sztárokkal vár a Budapest Comic Con - Ezt kár lenne kihagyni!

Már csak egy hónap és megnyitja a kapuit a hazai képregény expó.

Június 10-11-én jön a Budapest Comic Con. A helyszín idén változik, a Hungexpo helyett most a BOK Csarnok várja majd az érdeklődőket. Az egyedülálló hazai rendezvényen mindkét nap számtalan olyan program és érdekesség várja a vendégeket, amelyeket kár lenne kihagyni.

A képregényzónában olyan művészekkel találkozhattok, mint Dave Lung a DC Comics-tól vagy Brian Azzarello, aki 100 Bullets sikere után vált világszerte ismertté vált. A színész zónában idén is telel leszünk vendégekkel. Itt lesz Tom Wlaschiha (Game of Thrones, Stranger Things), Natalia Tena (Harry Potter), Arnas Fedaravicius (Last Kingdom) és még sokan mások. Róluk és persze a szerepeikről sokat megtudhatunk a kerekasztal beszélgetések során és persze az aláírás vadászok is örülhetnek, mert mindegyikük beül majd a dedikálni is. 

A Star Wars rajongóknak külön jó hír, hogy a kiállításon egy külön szekció csak ezzel foglalkozik majd. Itt lesz a Magyar Star Wars Klub, az SW Art Group is és persze a LEGO sem maradhat ki. Sőt, ha valaki szeretne, akkor a Jedi vagy a Sith Akadémiára is beiratkozhat.

Ha pedig szeretnétek behúzni pár egyedi művészeti alkotást, akkor az Artist Alley-t nektek találták ki. Az ország minden szegletéből érkeznek művészek, kézművesek és egyéni kereskedők. Akik szobrokat, replikákat, táskákat, párnákat, ékszereket, ruhákat, rajzokat, festményeket, saját képregényeket, otthoni dekorációs elemeket és egyéb kreatív termékeket kínálnak majd eladásra.

Jegyek persze már elérhetőek a Comic Con oldalán. Ugyan a Super Early Bird akció már kipörgött, de az Early Bird kategóriában még van pár darab, ami gazdára vár. A napijegyek ára 7990 Ft (szombat) és 6990 Ft (vasárnap), a családi jegy pedig 24 990 Ft. Persze, aki szeretné az a bérletét is megválthatja, ez összesen 13 990 forintba kerül. Ezzel kapcsolatban az összes információt megtaláljátok a következő oldalon. 

Ha megtetszett valamelyik program, akkor ne habozzatok, mert az Early Bird jegyek a szervezők szerint hamarosan elfogynak. Találkozzunk június elején a BOK Csarnokban!

Kövess Minket!