The Walking Dead: Dead City trailer: ebben a városban senki sincs biztonságban

The Walking Dead: Dead City trailer: ebben a városban senki sincs biztonságban

„Tartsd közel az ellenségeidet.”

Ez a szlogenje az AMC új posztapokaliptikus drámájának, a The Walking Dead új spin-off sorozatának, ami a Dead City alcímet viseli. A sorozat főszereplői két ismerős, akik között egyelőre nem tudjuk majd miként működik a kémia: Maggie (Lauren Cohan) és Negan (Jeffrey Dean Morgan).

Az eredeti sorozat rajongói, mint ahogyan a karaktereket sem fogják elfelejteni, amikor Negan Maggie szeme láttára gyilkolta meg a férjét (Steve Yeun) úgy, hogy egy baseballütővel porrá zúzta a fejét. Azóta legalább egy évtized eltelt, de Maggie sosem fog teljesen megbocsátani, pláne nem felejteni.

Negan azonban egy igazi túlélő, és hát ki nem, ha ő ne lenne képes dűlőre jutni Maggievel ennek érdekében. A hihetetlen páros az új sorozatban pedig New Yorkba indul.

„A The Walking Dead: Dead City az alapsorozat két népszerű karakterét, Maggie és Negan párosát követi nyomon, akik a poszt-apokaliptikus Manhattanbe utaznak, amely már régen el van vágva a szárazföldtől. Az omladozó város tele van halottakkal és olyan lakókkal, akik saját uralmuk alá hajtották New York Cityt, amely így egy veszélyekkel, szépséggel és rettegéssel teli várossá vált. A sorozatban többek között Gaius Charles és Željko Ivanek is szerepel.”

Úgy tűnik, a küldetésük az, hogy megmentsék Maggie fiát, Herschelt, akit egy The Croat (Ivanek) nevű férfi rabolt el, és természetesen az is kiderül, hogy neki és Negannak közös múltja van.

A most megjelent trailer pedig bemutatja, hogy mi mindenre számíthat a két főszereplő, és legfőképpen a rajongók kapnak egy alapost betekintést mennyire is halott város New York:

A The Walking Dead: Dead City premierje június 18-án, vasárnap 22:00-kor lesz az AMC-n és az AMC+-on.

Kövess Minket!