Kiszivárgott a Venom 3 munkacíme és kiderülhetett ki lesz a főgonosz

Kiszivárgott a Venom 3 munkacíme és kiderülhetett ki lesz a főgonosz

Úgy tűnik megvan, hogy ki ellen küzdhet meg Eddie és Venom a harmadik részben.

Két felejthető – és ez hatványozottan igaz a borzasztóan gyenge második részre – Venom mozifilmet követően – bár pénzügyileg több, mint megérte leforgatni őket – gőzerővel készül a trilógia harmadik felvonása is. A Sony által dirigált, egyelőre Pókember nélkül épülgető saját univerzumuknak az egyik legbiztosabb pontja Méreg, de így csak magunk között hívjuk vagy a mi fejünket is leharapja majd. Nem véletlen tehát, hogy Tom Hardy ismét visszatér majd, hogy a szimbiontával ismét rendbe tegye a várost.

Az előkészületi fázisban tartó alkotás kapcsán viszont egy nem várt esemény elég hamar lelőheti a film egyik legfontosabb részét. A projekt kiszivárgott munkacíme ugyanis az Orwell nevet takarja, ez pedig rögtön beindította a rajongók fantáziáját. Ez alapján pedig sokan úgy vélik, hogy a harmadik film főellensége nem lehet más, mint Orwell Tyler, egy édesapa, aki minden áron bosszút akar állni Venomot, amiért az megölte fiát, legalábbis így történt a képregényben.

Orwell Taylor elsőként 1992-ben, pontosabban a Venom-képregény decemberi számában mutatkozott be. Ő az amerikai hadsereg egyik tábornoka, és felesége megáldotta őt két fiúgyermekkel – Maxwell és Hugh. Utóbbi szintén katonai pályát választ magának, majd leszerelését követően a Vault elnevezésű szigorúan őrzött fegyházban kapott állást. Ez jelentette a végzetét is, hiszen nem sokkal később Venom ölte meg, miután megfojtotta. Orwellben pedig a mérhetetlen gyász szép lassan gyűlöletté formálódott, megkereste Hugh bajtársait, és egy osztaggal, melyet Vasemberhez hasonló páncélokkal láttak el, megalapította az Ítélőszék (Jury) nevű szervezetet. Elsődleges szándékuk pedig az volt, hogy előkerítsék Venomot, hogy elnyerje méltó büntetését.

Ez természetesen a képregények alapsztorija, semmi hivatalos információ nincs még arról, hogy ez milyen formában valósul meg, az egyelőre még a jövő zenéje.

Kövess Minket!