Heti akciós skinek: Szerezz hőskinézetet 200 RP-ért

Heti akciós skinek: Szerezz hőskinézetet 200 RP-ért

Újabb 15 skint árazott le a Riot Games egy teljes hétig. Nézd meg őket és válaszd ki a kedvenced!

Mint minden kedden, ezúttal is megérkeztek a League of Legendsben a heti akciók, amik a megszokott módon öt hőst és 15 akciós hőskinézetet foglalnak magukba. Lássuk is gyorsan, hogy ezen a héten milyen skinekre csaphatunk le jóval kedvezőbb áron!

Ismét van 1000 RP felett skin, mert ezúttal is elérhető olcsóbban egy legendás hőskinézet, ezúttal a Tél kegyeltje Diana. Azonban, ahogy azt már megszokhattuk, jóval olcsóbban is lehet skint vásárolni, ez most sincs másképp, egész nagy a választék az alsó kategóriás skinekből. A Bilgewateri Swain 208 RP, a Fehér szakállú Ryze és a Szívtipró Ezreal pedig 300.

Először azonban érkezzen az az öt karakter, amelyet jelentős kedvezménnyel vehettek meg RP-ből. Mivel a hősöket kék esszenciából is megszerezhetitek, ezért csak akkor érdemes valódi pénzt áldozni rájuk, ha gyorsan szeretnétek gyarapítani a gyűjteményt.

  • Bel’Veth: 682 RP (-30%)
  • Aurelion Sol: 352 RP (-60%)
  • Yasuo: 321 RP (-45%)
  • Ezreal: 292 RP (-50%)
  • Galio: 316 RP (-60%)

Olyan népszerű hösökhöz kaptunk akciós skint, mint Viego, Malphite vagy Master Yi, de több olyan karakter mainjei is örülhetnek, mint Seraphine, Poppy vagy Sona. Ami a skincsaládokat illeti, most nincsen olyan, amely több hősnél is előfordul. Ennek ellenére nem egyszerű a választás, mert tavaly augusztus 19 óta jóval drágább lett az RP, mint korábban. Azonban szép skinek kerülhetnek a birtokodba, így amennyiben fájt a fogad valamelyikre, most azért olcsóbban megveheted, így érdemes elgondolkodni a lehetőségen.

AZ ALÁBBI GALÉRIÁBAN MIND A 15 HETI AKCIÓS LOL HŐSKINÉZETET MEGTALÁLJÁTOK PONTOS ÁRRAL ÉS A KEDVEZMÉNY MÉRTÉKÉVEL!

Galéria

Kövess Minket!