Hivatalos: Ekkor érkezik streamingre a Loki 2. évada

Hivatalos: Ekkor érkezik streamingre a Loki 2. évada

Az egyik legkedveltebb Marvel-gonosz még idén visszatér a képernyőkre.

Tom Hiddleston minden kétséget kizáróan élete egyik legjobb döntését hozta, amikor elvállalta, hogy ő alakítsa Lokit, a 2011-es Thorban. A Marvel Moziverzum (Marvel Cinematic Unvierse, MCU) megkerülhetetlen gonosz- és csínytevőjének megformálója hamarosan visszatér a képernyőkre, ugyanis a Disney megosztotta a várva várt információt a rajongókkal. A Loki 2. évadának premierjét 2023. október 6-ára tűzték ki, ekkor érkezik Disney+-ra a sikersorozat folytatása. 

Mit lehet tudni a Loki Season 2-ról?

Kifejezetten keveset, ami az alig néhány hónap múlva esedékes premier fényében meglepő. Tom Hiddleston biztosan szerepet kap a következő hat részben is, ahogy Gugu Mbatha-Raw (Ravonna Renslayer), Wunmi Mosaku (Hunter B-15), Eugene Cordero (Casey/Hunter K-5E), Tara Strong (Miss Minutes), Owen Wilson (Mobius M. Mobius), Sophia Di Martino (Sylvie) és Jonathan Majors (Victor Timely) is. A forgatások 2020 novemberében kezdődtek, a kamerák 2022 októberében álltak le, így az amerikai írók sztrájkjának várhatóan semmilyen befolyása nem lesz arra, hogy a premier kitűzött dátumát tudják-e tartani a készítők. Ahogy azt már megszokhattátok korábban, mindenképpen érdemes lesz ezúttal is követni majd Loki újabb kalandjait, mivel a Phase Five-nak az egyik elemeként lehet beszélni a szériáról.

Az S2-ben felbukkan majd az idén Oscar-díjjal jutalmazott Ke Huy Quan (Everything Everywhere All at Once) is, aki a TVA-nek az egyik levéltárosát alakítja majd. További két fontos dátum érkezett még a Disney+ kapcsán az elmúlt órákban. Az Echo (Maya Lopez kalandjait bemutató szintén az 5. fázishoz kapcsolódó marveles sorozat) 2023. november 29-én debütál, az eddig bemutatott 4 darab Indiana Jones-film május 31-étől nézhető a népszerű streamingszolgáltató felületén.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN

Te láttad a Loki 1. évadát?