MSI 2023: ELKészült erejével a G2 Esports, a Cloud9 mentheti meg Nyugatot

MSI 2023: ELKészült erejével a G2 Esports, a Cloud9 mentheti meg Nyugatot

A MAD Lions után a G2 Esports is énekelheti a Reptér című dalt.

A papíron legkönnyebb dél-koreai/kínai ellenfél várt a G2 Esports ötösére tegnap az MSI 2023-as alsóági Bo5-ös szériájában. A Bilibili Gaming az LPL ezüstérmeseként érkezett meg a világversenyre, ezért a Play-Inből verekedte be magát a legjobb nyolc együttes közé. Hasonló úton jutott el a Bracket Stage-be az EMEA-régió rekordbajnoka, így nagyjából ugyanannyi meccs volt a játékosok kezében. Az LEC 2023-as téli győztese tehát nem foghatja arra, hogy kipihentebb volt az ellenfele. Ezt azért volt fontos megemlíteni, mivel Capsék teljesen szétestek az utolsó meccsre, amit a kiesés elkerüléséért vívtak. Lehet elfáradtak a játékosok, de előfordulhat, hogy a technikai szünet után visszarázódni az összecsapásba.

A lényegen ez nem változtat, 5-6. és a 7-8. helyen végzett a Mid-Season Invitationalön összességében az LEC, amely a harmadik legmagasabban rangsorolt major régiótól mindenképpen csalódást keltő teljesítmény. Az élet azonban nem áll meg, ma a Cloud9 harcol délután Nyugat becsületéért a Gen.G ellenA mérkőzéseket élőben követheted az esport2tv Twitch csatornán, az Esport1.hu oldalán, az Esport1 YouTube felületén, valamint a lolesports.com-on, ahol értékes, egyben exkluzív dropok várnak rád.

14:00-tól Cloud9 vs Gen.G (Bo5)

Az előzetes erőssorendek alapján a legerősebb ötössel találkoznak Berserkerék. Az észak-amerikai topliga bajnoka eddig elég változatos eredményekkel büszkélkedhet, ugyanis először 0-3-ra alulmaradtak a BLG-vel szemben, majd 3-1-re kiütötték a Golden Guardianst. Mindenképpen bízhatnak a C9 rajongói abban, hogy az alsó ösvényen valahogyan meg tudják állítani Peyzt és Delightot. Talán ez a leggyengébb pontja a koreai címvédőnek, bár Peanut sem tündökölt annyira a T1 elleni sorozatban. A világ nyolcadik csodája lenne, ha kiejteni a Gen.G-t a C9, de addig nincs vége egy Bo5-nek, ameddig az egyik fél le nem dönti három alkalommal a másik Nexusát. Zvenék az esélytelenek nyugalmával lépnek színpadra, de lehet pont ez a felszabadultság kell nekik ahhoz, hogy a maximumnál is magasabb fordulatszámon pörögjenek.

Elkaphatja az LCS címvédője a koreai gigászt?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Szerinted tud legalább egy pályát is hozni a C9 a GEN ellen,