Eddie Murphy lehet a Rózsaszín Párduc élőszereplős mozi főszereplője

A rendező személye pedig bizakodásra adhat okot.

Úgy tűnik Hollywood egy újabb klasszikus alkotást szeretne rebootolni és ehhez már meg is tették az első lépéseket. AMetro-Goldwyn-Mayer által 1964-ben életre keltett Rózsaszín Párducról van szó, és a hírek szerint Eddie Murphy folytat tárgyalásokat a vígjáték főszerepéről. Ennek értelmében ő alakíthatná Clouseau felügyelőt.

A másik nagy hír, hogy a film rendezője az a Jeff Fowler lesz (2022-ben a karakterről készült animációs filmet is neki köszönhetjük), aki a Sonic, a sündisznó filmeket is jegyzi, melyekből mind a két felvonás remek kritikákat kapott és pénzügyileg sem zártak rosszul. A Rózsaszín Párduc forgatókönyvét pedig a Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk szkripjéért is felelős Chris Bremner írja.

A Rózsaszín párduc-filmek Clouseau felügyelő (Peter Sellers) kalandjait mesélik el, és az első filmben egy Rózsaszín Párduc elnevezésű ékszer is feltűnik, amely egy kicsit zavaró lehet, mivel a rajzolt Rózsaszín Párduc a nyitójelenetekben is megmutatta magát. A figura nagy sikert aratott és olyan népszerűvé vált, hogy az elmúlt évtizedek során saját rajzfilmeket is kapott. A források szerint az új játékfilmes projekt egy élőszereplős/CGI hibrid lenne. A feltételezések szerint a felügyelő és a párduc először dolgozna együtt a nagyvásznon.

Eddie Murphynek egy ilyen nyomozó eljátszása alighanem remekül menne, hiszen az 1980-as években a Beverly Hills-i zsaru és az Amerikába jövök című filmekkel, aztán az 1990-es években leforgatott Dilis professzor és a Doktor Dolittle címeknek köszönhetően a világ egyik legnagyobb vígjátéksztárjává vált, ráadásul az ezekben a produkciókban játszott karaktereiből simán meríthetne most is. Az elmúlt évtizedben kicsit háttérbe szorult és nem kapott nagyobb szerepeket a színész, de legutóbb olyan produkciókban mutatta meg magát, mint az Amerikába jöttem 2 és A magadfélék.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN