MSI 2023: Faker vs Ruler, jön az eddigi legnagyobb rangadó, amiről nem maradhatsz le

MSI 2023: Faker vs Ruler, jön az eddigi legnagyobb rangadó, amiről nem maradhatsz le

Kína bajnoka és a dél-koreai ezüstérmes találkozik a felső ági döntőben, ha ez nem lesz az év egyik legizgalmasabb összecsapása, akkor semmi!

Így múlik el a világ dicsősége... Hiába alakították át az LEC formátumát 2023-ra, hiába szervezték át az LCS menetrendjét, valamint töltötték fel az észak-amerikai régiót koreai importokkal, esélye sem volt Nyugatnak Kelet ellen az MSI-on. Az idei év első nagy világversenyén négy együttes maradt talpon, a két kínai és a két dél-koreai. Az alsóágon a Gen.G és a Bilibili Gaming harcol holnap a kiesés elkerüléséért, a felső ágon a JD Gaming és a T1 küzd ma 14:00-tól a nagydöntőbe jutásért. Semmilyen körülmények között nem érdemes lemaradni a mai Bo5-ös szériáról, mivel a világ két legerősebb League of Legends csapatát láthatod a londoni színpadon. A mérkőzéseket élőben követheted az esport2tv Twitch csatornán, az Esport1.hu oldalán, az Esport1 YouTube felületén, valamint a lolesports.com-on, ahol értékes, egyben exkluzív dropok várnak rád.

Ennél több kell a C9-tól és a teljes nyugati LoL-tól

Pillanatok alatt 0-2-es hátrányba került az LCS címvédője a koreai bajnok ellen. Bár a harmadik mérkőzésen Doran úgy döntött, hogy ideje egy kicsit szórakoztatni a közönséget, Chovy nem volt ebben a hangulatban. A Faker utáni generáció legnagyobb reménységének kikiáltott középső ösvényes erődemonstrációt tartott, EMENES nem véletlen ment oda hozzá egy kis coacholásért a kiesés után.

Mai menetrend

14:00 - JDG vs T1 (Bo5)

Csak szuperlatívuszokban lehet írni mindkét ötösről. Faker mellett felnőtt egy olyan generációja a háromszoros világbajnoknak, amelyik minden versenyen, amin elindul, a legnagyobb esélyesnek számít. Ezzel szemben a JDG-nél folyamatos a mozgás, de most nagyon úgy tűnik, hogy tényleg megtalálták a tökéletes kezdőt. Ruler veteránként fogja tartja össze a keretet, hasonló szerepkörben tűnik fel, mint a másik oldalon a GOAT. Lehetetlen megtippelni, hogy melyik csapat fog ki jobb napot, mivel az eddig mutatott teljesítményük alapján megérdemelten emelkednek ki a mezőnyből.

Melyik óriás marad szerinted veretlen?

Kövess Minket!



Gamer szótár


T1 vagy JDG, melyik csapat jut be ma a nagydöntőbe?