A pilot után végül megbukott a Pindúr pandúrok élőszereplős sorozat

A pilot után végül megbukott a Pindúr pandúrok élőszereplős sorozat

Hiába az X vegyszer, itt most nagyon nem stimmelt a dolog, szóval inkább törölték a projektet.

Hollywood előtt nincs lehetetlen, bár azért időnként mégis rájönnek az álomgyárban, hogy nem minden fenékig tejfel és nem feltétlenül kell egy koncepciót erőltetni. Így alakult a helyzet a Pindúr pandúrok élőszereplős sorozata kapcsán is, miután a TVLine megerősítette, hogy a The CW törölte a produkciót. Nem csak ez a sorozat kapott kaszát viszonylag hamar, hiszen az Arrowverse mellékszálaként aposztrofált Justice U is a kukában landolt, illetve egy női főszereplővel fémjelzett Zorro-sorozat sem ment át a rostán.

A Pindúr pandúrok (The Powerpuff Girls) című Cartoon Network-sorozat élőszereplős adaptációja egyébként hosszú utat járt be a stúdiónál, hiszen évekig tartott az előkészítése, miközben nem igazán haladtak a munkálatokkal a megfelelő ütemben. A sorozat pilot epizódját azonban még 2021-ben leforgatták. Ennek ellenére a munkálatokat felfüggesztették, az addig elkészült forgatókönyvet pedig teljesen átdolgozták.

Annak ellenére, hogy a Pindúr pandúrok egy sikeres rajzfilmsorozatnak mondható és alapvetően a gyermekeknek készült, az élőszereplős tévésorozat sötétebb hangulatú lett volna. A kezdetben kiszivárgott szkript alapján például az derült ki, hogy Csuporka (Buttercup) drogfüggőségben szenved a történet elején. A széria főbb szerepeit egyébként Chloe Bennet (Sziporka/Blossom), Dove Cameron (Puszedli/Bubbles), Yana Perrault (Csuporka/Buttercup) és Donald Faison (Utónium Professzor/Professor Utonium) alakította volna.


A képen balról jobbra: Dove Cameron (Puszedli/Bubbles), Chloe Bennet (Sziporka/Blossom), Yana Perrault (Csuporka/Buttercup)

A TVLine beszámolója szerint a The CW elnöke, Brad Schwartz megerősítette, hogy a sorozatot nem fejlesztik tovább.

„Ezeket már visszaadtuk a stúdióknak. Szóval szabadon fejleszthetik és bárhol eladhatják.”

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN