Az éhezők viadala: LoL-karakterek legendás/tekintély/mitikus/különleges skinek nélkül

Az éhezők viadala: LoL-karakterek legendás/tekintély/mitikus/különleges skinek nélkül

Nem mindegyik karakter kapja meg a figyelmet a Riot részéről.

A League of Legends önmagában egy aranybánya a Riot Games számára, mivel a játékosok elképesztő mennyiségű pénzt tolnak talicskával az online kasszákhoz, hogy cserében látványosnál látványosabb kozmetikai tartalmak kerüljenek a gyűjteményükbe. A grafikusok, fejlesztők és animációs szakemberek igyekeznek kiszolgálni a rajongókat, ezért is lehet az, hogy van olyan, hős amelyik már több Prestige Edition kinézettel rendelkezik. Pontosan tudják a marketingesek, hogy mely karakterekre érdemes igazán drága skineket kiadni. Itt komoly matekozás megy a háttérben, nem csak kisorsolják az éppen aktuális nyerőszámot, amihez egy bajnok tartozik. Mivel stratégiai döntések mentén haladnak előre a megjelenések, ezért el kell fogadni a tényt, hogy jelenleg 60 (!) olyan LoL-hős van, amelyik nem rendelkezik legendás/mitikus/különleges/tekintély kiadású kinézettel.

Legendary, Prestige Edition, Mythic és Ultimate, a négy skin kategória, amihez hozzá sem tudnak szagolni ezek a karakterek

Természetesen nem lehet elvárni azt, hogy a közelmúltban megjelent champek azonnal megkapják ezeket a limitált tartalmakat. Persze itt is találni kivételeket, mint Seraphine, K'Sante vagy Senna. Azt is figyelembe kell venni, hogy a karakterek általános népszerűsége rengeteget nyom a latban. Kai'Sát és Ezrealt többen pickelik, mint Shacót vagy Xin Zhaót. Ezzel nincs is semmi baj, el kell fogadni, hogy a kiadó szempontjából releváns bevételi listán az első két hős jobb helyezéssel rendelkezik. 

Az alábbiakban megtaláljátok azt a 60 hőst, amelyek várnak első legendás/tekintély/mitikus/különleges skinjükre!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár