Chris Hemsworth nem biztos, hogy visszatér Thorként a jövőben

Chris Hemsworth nem biztos, hogy visszatér Thorként a jövőben

A negyedik rész után egyelőre halvány gőze sincs, hogy számítanak-e még rá vagy sem.

Taika Waititi filmje, a Thor: Szerelem és mennydörgés hihetetlenül kínos és gagyi, és talán akkor sem lövünk mellé, ha azt mondjuk, hogy az MCU egyik leggyengébb alkotása. Mindenesetre egyben biztosak lehetünk, Thor visszatér majd a jövőben, az viszont már kétséges, hogy vajon Chris Hemsworthöt láthatjuk-e majd újra a villámok isteneként.

A színész ugyanis eléggé bizonytalannak tűnik ezzel a szereppel kapcsolatban, és egyáltalán nem tudja még, hogy egy esetleges Thor 5-ben vagy egy másik filmben ismét magára öltheti-e Odin fiának a szerkóját. Azt pedig ne felejtsük el, hogy az MCU már belekezdett az ötödik fázisba, és mivel nem áll jól a szénájuk, simán visszanyúlhatnak a régi kedvencekhez, már aki még hadra fogható – értjük itt ezalatt, hogy nem halt meg vagy nem vonult vissza valamilyen formában. Persze a franchise igyekszik felvezetni a Bosszúállók következő generációját, de ez láthatóan jóval kevesebbeket érdekel, mint az előző csapat. Steve Rogers és Tony Stark nem tér vissza többet, Thor azonban még mindig egyike a kevés megmaradt eredeti Bosszúállóknak. Legutóbb Hemsworth a 4. fázisban, a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben szerepelt, amelynek végén egy szöveges üzenet jelezte, hogy Thor biztosan visszatér. Ámbár a negyedik felvonás után is úgy nyilatkozott Hemsworth, hogy talán ez volt az utolsó alkalom, hogy eljátszotta a karaktert, és ennek tudatában volt a forgatás alatt is.

A napokban aa Total Film Magazine-nak adott interjút Hemsworth és Extraction 2 kapcsán osztott meg információkat, például, hogy hogyan birkózott meg karrierje legnehezebb kaszkadőrmutatványaival. Emellett egy

„Ez volt a legnehezebb dolog, amit valaha is csináltam. Nem túlzok. Egy felvétel végén úgy kapkodtam a levegőt, mint még soha, és kivétel nélkül mindenki térdre rogyott utána. De mindezek ellenére így sokkal kifizetődőbb megcsinálni a jelenetet. Éppen ezért nagyon szeretném ezt a stílust átvenni és mondjuk egy Marvel-filmben kamatoztatni, már ha valamikor is lehetőségem lesz még egyet készíteni.”

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN