LoL: Átutazta az óceánt, majd az egész EUW behódolt előtte

LoL: Átutazta az óceánt, majd az egész EUW behódolt előtte

Felült a repülőre, leszállt, majd addig tryhardolt, amíg össze nem jött neki a rank #1.

A CBLOL egyik meghatározó csapata úgy gondolta, hogy bár a Riot Games nem fizeti nekik a bootcampet, mégis eljönnek Európába néhány hétig gyakorolni. A FURIA a brazil első osztály tavasszal megrendezett splitjében a negyedik helyet szerezte meg, így pont lecsúsztak a támogatott spotokról. A költséges túra a jelek szerint sikeresen zárulhat, mivel mindössze két hét alatt sikerült a csapat ADC-jének felkapaszkodnia az EUW-szerver csúcsára. Ayu jelenleg is birtokolja a rank #1-et, ami egészen elképesztő teljesítménynek számít a mindössze 17 éves sráctól. 

Bel'Veth supportként vált híressé

Eredetileg támogatóként igazolta őt le a FURIA Academy, hogy a "kiscsapatban" elkezdjék vele a munkát. Annyira jól teljesített a másodosztályban, hogy idén tavasszal megkapta a lehetőséget a nagyok között. Bel'Veth választásától annyira féltek az ellenfelek, hogy az összes (!) FURIA meccsen tiltották ezt a hőst tőle. Alig néhány hete döntött úgy Ayu és az edzői stáb, hogy a csiszolatlan gyémántot ADC-ként kéne használni a jövőben. A váltás ezek szerint kiválóan sikerült, mivel az EUW szerveren már lövészek irányítása mellett ült fel a trónra.

A 69%-os győzelmi arány hihetetlennek tűnik, ahogy az is, milyen karaktereket választott a legtöbbször. A Bel'Veth support itt is szerephez jutott, de ha tehette, akkor Zerivel, Apheliosszal és Annie-vel keserítette meg az ellenfelek életét. Az EUW-n jelenleg Kaiser a második 1852 LP-vel, a Team Vitality német támogatójának nem kell sok, hogy letaszítsa Ayut az élről.

Kövess Minket!



Gamer szótár