Veterán akciósztár csatlakozott a The Witcher-univerzumhoz

Veterán akciósztár csatlakozott a The Witcher-univerzumhoz

Egy igazi nagyágyút szereztek meg a producerek.

A napokban adott interjút Dolph Lundgren egy svéd magazinnak, amely több szempontból fontos az Andrzej Sapkowski-rajongóknak. A színészóriás (vagy óriás színész, mert 196 centire nőtt a svéd legenda) elárulta, hogy Dél-Afrikában forgatják a legújabb The Witcher spinoff sorozatot, amelyben ő is szerepel majd. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan miről szól majd ez a "leágazás", de a pletykák szerint a Rats névre hallgató tolvajcsapat kalandjait mutatja majd be részletesen ez az új széria.

Kicsoda Dolph Lundgren?

A világ egyik legismertebb svéd származású hollywoodi sztárja, aki többek között olyan blockbusterekben szerepelt, mint az Aquaman (King Nereus), a Creed II/Rocky IV (Ivan Drago), a The Expendables (Gunner Jensen) és a Men of War (Nick Gunar). Egy ízig-vérig akcióhősről van szó, aki nem egyszer töltötte be az első számú antagonista szerepét. Utóbbi miatt sejtik többen azt, hogy a Ratsben is hasonló körülmények között találkozhattok majd vele. Az biztos, hogy a Time of Contempt regényben a tolvajbanda fiatal tinédzserekből áll, így nehéz lenne a 65 éves Lundgrent elképzelni a fiatalok között.

A The Witcher-univerzum jelenleg Henry Cavill búcsújától hangos. A harmadik évadban láthatjátok utoljára Geralt of Riviaként a 40 éves brit színészt. Az S3 első fejezete (két részre bontották a készítők) június 29-én debütál Netflixen, a második etap premierjére július 27-ig kell várnotok.

Kövess Minket!



Gamer szótár