Nem volt jelen Gal Gadot a forgatáson, mégis benne van a Shazam 2. részében

Nem volt jelen Gal Gadot a forgatáson, mégis benne van a Shazam 2. részében

Érdekes megoldással vettél fel Gal Gadot jeleneteit, és ez is csak azt bizonyítja, hogy a számítógépes technika ma már mi mindenre képes.

Alighanem ez volt Gal Gadot utolsó megjelenése Csodanőként (Wonder Woman) a DCU-ban, hiszen az új vezetés, James Gunnal és Peter Safrannal az élen, kukázták a karakterét a jövőre nézve. Azonban a Shazam második részében – és alighanem Shazamnak sem jut több lehetőség egy ideig a nagyvásznon a bukás miatt – viszont egy cameo erejéig mégis feltűnt, mindezt úgy, hogy alapvetően nem is volt ott fizikailag a forgatáson.

A Warner Bros. tehát gondoskodott arról, hogy Gadot nagy szerepet kapjon a folytatás marketingkampányában, annak ellenére, hogy összesen csak két jelenet erejéig szerepelt a filmben és maga a rendező szerette volna teljes titokban tartani a karaktert. Az Entertainment Weekly azonban arról számolt be, hogy a színésznőnek egy másik munkája miatt nem volt jó a Shazam! Az istenek haragja forgatásának menetrendje, ezért nem tudott megjelenni személyesen a munkálatok során. A rendező, David F. Sandberg pedig azt osztotta meg, hogy az angliai felvételeknél ő sem tudott ott lenni fizikailag, mert vízumprobléma miatt nem tudott elutazni az országba, illetve leszögezte, hogy nem deepfake volt Gal Gadot jelenléte a filmben, ahogyan azt egyesek hiszik. Alapvetően egy testdublőrt használtak (Taylor Cahill), de ő más miatt kellett:

„Azért vettük fel a jelenetet Taylorral, hogy kitaláljuk, milyen instrukciókat kell majd megosztanunk Gal Gadottal, mivel ő nem tudott eljönni Atlantába. Abszolút nem történt deepfaking. Amikor Galt látod, az 100%-ban ő.”

Zachary Levi, aki odáig volt, hogy együtt dolgozhatott a színésznővel:

„Éppen valami egészen mást forgatott, ezért volt egy testdublőre nálunk. Aztán a "másik oldalon" tudtuk felvenni az ő dolgait. Szerintem nagyszerű munkát végeztek, hogy mindezt zökkenőmentesen összevágták. És imádom, hogy Billy annyira szerelmes belé. Annyira belezúgott, és annyira ideges volt a közelében. Olyan érzés volt, mintha visszatértem volna a 17 éves önmagamhoz.”

Kövess Minket!



Gamer szótár