Az új évaddal véget ér Az agancsos fiú kalandja a Netflixen

Az új évaddal véget ér Az agancsos fiú kalandja a Netflixen

A Netflix Sweet Tooth című fantasy-drámája új szereplőkkel zárja le a történetet.

A Netflix manapság elég hamar dönt egy-egy sorozat sorsáról és a legtöbb esetben még csak nem is hagyják kibontakozni a készítőket, idő előtt elkaszálnak egy adott produkciót. Most viszont nem ez a helyzet, a Sweet Tooth: Az agancsos fiú című széria ugyanis abban a különleges helyzetben van, hogy elkészülhetett hozzá a harmadik, egyben utolsó szezon, amely lezárja a történetet. A Jeff Lemire DC képregénysorozata alapján készült Sweet Tooth, Gus (Christian Convery) kalandjait követi nyomom, aki félig szarvas, félig fiú. Egy poszt-apokaliptikus világot átszelő óriási kaland során egy kedves fiú, aki félig ember, félig szarvas, családot és otthont keres mogorva védelmezőjével.

„Sok szempontból pontosan úgy alakul a történet, ahogyan elképzeltem, de eközben sok szempontból saját életre is kel. Az elején azt tűztük ki célul, hogy elmeséljük Gus sztoriját a képregény legfontosabb részeinek segítségével, de a hosszú történetmesélés és Gus 24 epizódon át tartó utazásának szépsége abban rejlik, hogy a karakterek maguk mondják el mit akarnak. A 3. évad egy sarkvidéki sztori izgalmas új kalandokkal, és reméljük, hogy kielégítő lezárása lesz ennek az epikus történetnek. Gus a világnak és az emberiségnek egy olyan oldalát látja meg, amelyet az első és a második évadban eddig még nem.” – mondta Jim Mickle alkotó, showrunner és executive producer.

A Warner Bros. TV által gyártott sorozat 3. évadát az új-zélandi Aucklandben forgatták, amely mostanra már be is fejeződött. A Sweet Tooth 2. évadának premierje április 27-én volt a Netflixen, és igazán sikeresnek mondható a debütálása, hiszen az első négy nap alatt 48,3 millióan tekintették meg.

A 3. szezonra is csatlakozik néhány új név az eddigi stábhoz: Rosalind Chao (Zhang), Amy Seimetz (Birdie), Cara Gee (The Expanse), Avazhan Dalabayeva (Nuka).

A hivatalos Star Wars-nap alkalmából összegyűjtöttünk nektek öt olyan történetet a messzi-messzi galaxisból, amikkel eddig nem foglalkozott a Disney, pedig simán saját filmeket érdemelnének.

Kövess Minket!