Nem hiszed el melyik film élén tér vissza Stallone!

Nem hiszed el melyik film élén tér vissza Stallone!

„Ha megölsz pár embert, gyilkos vagy. Ha milliókat, hódító.” Alig várjuk, hogy kiderüljenek a további részletek.

A 90-es években élték fénykorukat az akciófilmek és ennek apropóján jó néhány akciósztár született Hollywoodban. Közéjük tartozik Sylvester Stallone is, bár vele kapcsolatban simán elmondható, hogy számára már a 80-as évek elhozta ebben a műfajban az áttörést. Három Rambó és egy Tango és Cash filmen már túl volt, mire eljött az új évtized, de az kétségtelen, hogy a kilencvenes évek során olyan további klasszikusokkal írta be magát a filmtörténelembe, mint A pusztító, Cliffhanger – Függő játszma vagy a Dredd bíró.

Ezek közül most az 1993-as Cliffhanger került terítékre, Hollywood pedig nem bír magával, ha egy régi címről van szó. A jó hír viszont az, hogy szeretnék összekötni az új produkciót a régivel, ez pedig azt jelenti, hogy maga Sly is visszatér Gabe Walkerként, de nem ő lesz a főszereplő. Nagyjából úgy kell elképzelni az ő karakterét majd, mint a Creed filmek esetében, tehát egy mellékszereplőként jelenik meg, aki valamilyen formában kisegíti a főhőst. A rebootot Ric Roman Waugh (Támadás a Fehér Ház ellen) rendezi majd Mark Bianculli (Vadászok) forgatókönyve alapján. A folytatás cselekményét illetően azonban még nem árultak el további részleteket. A TriStar Pictures Cannes-ban bemutatott és világszerte több mint 255 millió dolláros bevételt hozó Cliffhangersben Walker egy csapat eltévedt túrázót akart megmenteni, ám kiderült, hogy valójában egy bűnbanda társaságába keveredett, akik egy repülőgép-szerencsétlenség után eltűnt 100 millió dollárjukat akarják visszaszerezni.

A film producerei az eredeti alkotásnál is ezt a feladatot ellátó Moritz és Toby Jaffe lesz, miközben a projekt Stallone cégének, a Balboa Productions égisze alatt készül majd el. Bár a folytatás cselekményét illetően még nem árultak el részleteket,A TriStar Pictures Cannes-ban bemutatott és világszerte több mint 255 millió dolláros bevételt hozó címében azt láthattuk, hogy Walker egy csapat eltévedt túrázót akart megmenteni, ám kiderült, hogy valójában egy erőszakos bűnözői banda, akik egy repülőgép-szerencsétlenség után eltűnt 100 millió dollárjukat akarják visszaszerezni.

„A 80-as és 90-es évek legnagyobb akciófilmjein nőttem fel, és sokukban magam is dolgoztam, de a Cliffhanger volt messze az egyik kedvencem. A folytatás megrendezése, és magával a legendával, Sylvester Stallonéval megmászni az olasz Alpokat, egy valóra vált álom. Nagyszerű kihívás lesz, és fantasztikus érzés lesz ezt a franchise-t új magasságokba repíteni, a munkát pedig már csak ezért sem vehetem félvállról.” – mondta a rendező, Waugh egy nyilatkozatban.

Kövess Minket!