5 év késés után kijött az első trailer John Cena és Jackie Chan filmjéhez

5 év késés után kijött az első trailer John Cena és Jackie Chan filmjéhez

Már úgy tűnt sosem láthatjuk majd ezt a filmet, de most végre elhárult minden akadály a bemutatását illetően.

Pazar párosokkal készült akciófilmekből sosem elég, mivel ezeket nem csak a parádés jelenetek teszik szórakoztatóvá, hanem maguk a főszereplők és a köztük működő kémia, ami igazán beszippanthatja a nézőket. Elég csak Bud Spencer és Terence Hill kettősére gondolni, persze ők nem ebben a zsánerben alkottat nagyot, de jusson eszünkbe a Sylvester Stallone (Tango) és Kurt Russell (Cash), Dwayne Johnson (Hobbs) és Jason Statham (Shaw), Mel Gibson (Martin Riggs) és Danny Glover (Roger Murtaugh) vagy Martin Lawrence (Marcus Burnett) és Will Smith (Mike Lowrey) párosa is, hogy csak néhányukat említsük meg a közeli és távoli múltból.

Közéjük kerülhet majd be Jackie Chan (Luo Feng) és John Cena (Chris Van Horne) is, miután egy új akcióvígjátékban igyekeznek majd egymás idegeire menni amellett, hogy a rosszfiúkat is hidegre teszik. A Hidden Strike névre keresztelt alkotás végre úgy tűnik ugyanis, hogy eljuthat a mozikig, hiszen a forgatásokat követően hosszú időre az utómunka poklában vergődött és a készítők nem igazán tudtak haladni vele. A film eredetileg a "Snafu" címet kapta volna, miután látták a Jackie Chan nevével fémjelzett akciófilmek népszerűségét és sikerét Kínában – a Skiptrace 2016-ban 131 millió vagy a Kung Fu Yoga, amely 2017-ben 256 millió dollárt hozott a konyhára.

Szinte hihetetlen utat járt be a Hidden Strike, amelynek forgatásait már 2018-ban befejezték, de számos különböző belső és külsős okok miatt soha nem került a mozikba, egészen mostanáig. A COVID-19 járvány volt az elsődleges hátráltató tényező, ami miatt végül nem engedték levetíteni a filmet, emellett egyes pletykák szerint a késéshez az is hozzájárult, hogy a 2021-es F9 sajtókörútja során Cena véletlenül elismerte Tajvant Kínától független országnak. Aztán a pandémiát követően a kínai mozik újra éledezni kezdtek, ezért megnőtt a kereslet a blockbuster filmek iránt, így újra elővették a Hidden Strike-ot is, és végre úgy tűnik zöld utat kapott a vetítésre a film.

A történet szerint két korábbi különlegesen képzett katona (John Cena és Jackie Chan) azt a feladatot kapja, hogy elkísérjen egy csoport civilt a bagdadi "halál országútján" a biztonságos zöld zónába. A mozis premierdátumról viszont még nem tudni egyelőre pontosat.

Kövess Minket!



Gamer szótár