Tom Holland jó és rossz hírrel is szolgált a Pókember 4 kapcsán

Tom Holland jó és rossz hírrel is szolgált a Pókember 4 kapcsán

Bíztató dolgot mesélt, de egyelőre van egy bökkenő is.

Végre tiszta vizet öntöttek a pohárba, és most már Tom Holland is arról mesélt, hogy lesz negyedik Pókember film, csak jelenleg nem tudnak haladni a munkálatokkal. Az Apple TV+ új, The Crowded Room című minisorozat csütörtök esti New York-i premierjén Holland a Variety-nek elmondta, hogy bár túl sokat nem oszthat meg, de már zajlanak a megbeszélések a Marvel-franchise következő fejezetéről. Ezek a tárgyalások azonban egyelőre szünetelnek a folyamatban lévő írósztrájk miatt.

„Erről nem igazán beszélhetek, de azt elmondhatom, hogy voltak megbeszéléseink. Az írókkal szembeni szolidaritásból azonban szüneteltetjük ezeket a megbeszéléseket. Többször leültünk már egy asztalhoz, de jelenleg a film előkészítése még nagyon-nagyon korai stádiumban van.”

Holland nagyjából azt erősítette meg, amit Amy Pascal, a Pókember filmek producere mondott a Variety-nek szerda este a Pókember: A Pókverzumon át című animációs alkotás premierjén.

„Csinálunk még egy filmet? Természetesen igen. Folyamatban van az előkészítése, de az írósztrájk alatt senki sem dolgozik. Mindannyian támogatjuk őket vagyunk, és amikor összeszedik magukat, belevágunk.”

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN