LoL: Elindult a Pride hónapja a League of Legendsben!

LoL: Elindult a Pride hónapja a League of Legendsben!

Egész hónapban az elfogadást ünnepli a League of Legends is!

Tegnap világszerte elkezdődött a Pride hónapja, amely egy közös ünneplés és tisztelgés az LGBTQIA+ közösség előtt. 2018 óta minden évben csatlakozik ehhez az eseményhez a Riot Games is, így a League of Legendsben és a cég többi játékában mától elérhetőek a Pride-kollekció limitált elemei. Ikonok, hangulatjelek, nyomvonalak és illusztrációk jelenítik meg az egyedi identitást, amellyel megpróbálja a Riot Games felhívni a figyelmet a befogadásra és toleranciára.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is különleges tartalmakkal készült a Riot Games mindenki számára, de emellett ismét elérhetővé teszik a korábbi évek Pride-tartalmait azok számára, akik lemaradtak volna róluk. Ahhoz, hogy ezekhez az új jutalmakhoz hozzájussunk speciális játékbeli küldetéseket kell teljesíteni, amelyek az adott játékkliensben jelennek meg. Az esemény június 1-től június 22-ig tart, és ez lesz az egyetlen alkalom, amikor ezeket a hangulatjeleket, ikonokat és egyebeket megszerezheted.

Ahogyan már említettük, az összes korábbi emote-ot kék esszenciáért oldhatjuk fel a boltban, míg a játékba érkezőeket néhány viszonylag könnyű küldetéssel lehet feloldani, amelyeket az Idézők szurdokában és az Ordító szakadékban lehet teljesíteni. Visszatérnek a különleges nyomvonalak is júniusban, ezeket úgy lehet aktiválni, hogy a játékosok a kívánt zászlóhoz tartozó pingvines ikont állítják be, amitől egyébként átmenetileg a profiljuk háttérképe is módosulni fog. Ha szeretnétek még több érdekességet megtudni az ünnepléssel kapcsolatban, valamint kíváncsiak vagytok, hogy milyen új történetek születnek a hónapban, milyen rajongói alkotások készülnek a témában, akkor kövessétek a Riot Games közösségi csatornáit.

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.