Újabb mitikus hőskinézet érkezik, Leona epikusan beragyogja a Szurdokot

Újabb mitikus hőskinézet érkezik, Leona epikusan beragyogja a Szurdokot

Jó, ez kell! Most rögtön!

A Riot Games szerda délután bejelentette, hogy Leona a következő hős, aki Mitikus hőskinézetet kap, ami ráadásul a megszokottnál hamarabb is érkezik majd a boltokba! A Mythic Essence shop ugyanis június 14-én frissül a hőskinézettel a 13.12-es frissítéssel együtt.

A hőskinézet a Crystalis Motus Leona nevet viseli, és ezzel úgy tűnik véget ér az Ashen Knights hőskinézetek egyeduralma a boltban, melyek már huzamosabb ideje csücsülnek ott.

A kinézet egyébként rendkívül részletes, a kristályok textúrája részletes, melyek Leona fejdíszét és páncélzatát alkotják, egy hozzájuk illő pajzzsal és karddal. A képességek animációja többségben tartalmazza a kristályok lila kisugárzását, végső képességével pedig még a talaj is megremeg az Idézők Szurdokában, melyből újabb kristályok nyílnak elő.

Mindeközben ugyebár ez Leona első Mitikus hőskinézete, a hős tagadhatatlanul nagy adag szeretetet kap a Riot Games jóvoltából, hiszen a népszerű hősök mindig is több kinézetet kaptak kitaszított társaiknál. Az még egyelőre nem ismert, hogy a kinézet meddig marad majd a bolt része, de ne feledjétek, ha egyszer kikerül onnan, többet nem tudjátok majd megvásárolni, szóval tessék minél hamarabb lecsapni a hőskinézetre!

Ha mindez pedig még nem lenne elég a Riot bejelentette, hogy folytatják a Shan Hai hőskinézetek vonalát, ami még a lunari 2022-es újévi fesztivál során érkezett. Bard, Kog’Maw, Lillia és Tahm Kench kapnak majd ilyen hőskinézeteket, melyek mindegyike a Crystalis Motus Leonával együtt a 13.12-es frissítés során érkezik a játékba június 14-én.

Kövess Minket!



Gamer szótár