Két fiatal tehetség kapta meg az élőszereplős Így neveld a sárkányodat főszerepeit

Két fiatal tehetség kapta meg az élőszereplős Így neveld a sárkányodat főszerepeit

Elkelt tehát Hablaty és Astrid karaktere a mozifilmben.

Ha Hollywoodon múlna csak, akkor mindenből kapnánk élőszereplős, remake és reboot feldolgozást is, csak hogy biztosan ne unatkozzunk. Mindenesetre, most az egyik nagy sikerű animációs trilógia, az Így neveld a sárkányodat című produkciót dolgozzák fel élőszereplős alkotásként. Eddig annyit lehetett tudni a dologról, amit nagyságrendileg 3 hónapja osztott meg a Universal stúdió, hogy 2025. március 14-én lesz a film premierje és a rendezői széket Dean DeBlois foglalhatta el, aki az animációs részeken is dolgozott már íróként és rendezőként.

Korábban iparági bennfentesek arról pletykáltak, hogy Hablaty szerepére Jack Dylan Grazer lesz a befutó, míg Astridot Auli'l Cravalho játszhatja el. Nos ez úgy tűnik, hogy nem talált, a hivatalosan megnevezett két főszereplő ugyanis Mason Thames és Nico Parker lesz. Előbbi Hablatyot, utóbbi Astridot formálja majd meg a két év múlva érkező mozifilmben.


Mason Thames

Mason Thames neve például a Fekete telefon című horrorfilmből lehet ismerős, de emellett három sorozatban is feltűnt már a 15 (júliusban tölti a 16. életévét) éves színész: For All Mankind, Evel, Walker. Nico Parker alighanem még hamarabb beugrik, már csak azért is, mivel a fiatal színésznő a The Last of Us-ban is szerepelt már, ő alakította Joel lányát, Saraht. Nico 2019-ben kezdte karrierjét, és elsőként a Dumbóban tűnt fel, de játszott még A harmadik nap és az Új múlt című alkotásokban is.


Nico Parker

A Universal stúdió idén nyáron már bele szeretne vágni a forgatásokba, így alighanem a többi szereplő kapcsán is kiválasztják majd a megfelelő színészeket.

Kövess Minket!



Gamer szótár